Onze beoordeling

Horren

tegen pollen en insecten

752

combinaties

Hooikoorts? Kies voor pollenwerend horrengaas.

Rolhor

Raamhor

Gratis inspiratie magazine


Hordeur

Inzethor

Pendel hordeur

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat je informeren, kom langs in onze showroom.’

Onze openingstijden:

di t/m za:
10.00 – 17.30 uur
zo & ma: gesloten

Horren voor ramen en deuren

We zetten graag de ramen en deuren heerlijk open voor frisse lucht in huis. Maar dan willen we natuurlijk geen vervelende insecten of pollen binnen! Dat hoeft ook niet met horren die voor elk raam en elke deur geplaatst kunnen worden. Altijd op maat gemaakt, van hoge kwaliteit en beschikbaar in verschillende soorten horrengaas. Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak bij de specialist bij jou in de buurt voor een advies op maat.

Houd insecten buiten de deur

De meest voorkomende reden om horren aan te schaffen is natuurlijk het weren van insecten. Van vervelende muggen en wespen tot irritante vliegen, je kunt er het hele jaar last van hebben. Zeker als je ’s avonds graag met de ramen open zit terwijl je binnen nog even tv kijkt of een boek leest. Op dat licht komen de insecten razendsnel af, maar dus niet als jij horren hebt geplaatst.

Horren bij hooikoorts

Begint het bij jou ook te kriebelen zodra het mooi weer wordt? Kriebelen omdat je graag de deuren en ramen openzet maar ondertussen last hebt van alle pollen. Wie een pollenallergie heeft, weet hoe vervelend dit is. Toch kun je jouw woning grotendeels pollenvrij maken, met horren die zijn voorzien van speciaal pollenwerend gaas. Dit gaas houdt tot meer dan 90% van de pollen tegen terwijl er wel voldoende ventilatie is. Ideaal voor iedereen die met hooikoorts toch van het mooie weer wilt genieten.

Soorten horrengaas

Behalve het speciale pollengaas voor horren zijn er ook andere verschillende soorten horrengaas. Zo is er huisdierengaas, het ‘Petscreen’ dat tot wel zeven maal sterker is dan het reguliere horrengaas waardoor het heel scheurvast is, ideaal voor wie huisdieren heeft. En er is ook het Transpatec horrengaas; extra transparant gaas waardoor het veel licht en ventilatie doorlaat maar toch heel sterk is. Met al deze verschillende soorten horrengaas is het helemaal eenvoudig om de horren af te stemmen op jouw persoonlijke wensen.

Voor elke deur en elk type raam

Of je nu een schuifpui hebt of scharnierende deur, voor elk type deur hebben we een passende hordeur. Net als bij de ramen; van gewone ramen tot draaikiepramen, dakramen of ramen met een speciale vorm, ook daarvoor hebben we verschillende raamhorren. Altijd met een perfect mechanisme zodat de afdichting optimaal is en er geen beschadigingen aan de kozijnen optreden.

Hordeur en raamhor op maat laten maken

Met zoveel soorten deuren en ramen in uiteenlopende vormen en maten is maatwerk in horren de beste optie. Dus als jij ook wilt genieten van de heerlijke buitenlucht zonder dat je ongewenste insecten en pollen binnen krijgt, dan regel je dat via jouw lokale specialist. Deze meet de deuren en/of ramen bij jou thuis nauwkeurig op waarna wij ze op maat maken. Zo weet je zeker dat de hor echt goed past en dat het met gemak gebruikt kan worden.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en meubels kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij MrWoon