HIER TE KOOP

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

243

kleuren

Kies voor glad of brushed, altijd echt hout

Houten Jaloezieën verkopen wij niet online, die wil je in het echt zien!

'De houtsoorten, de nerf, de prachtige natuurlijke of gelakte kleuren. De details.'

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Houten jaloezieën zijn prachtig. Kies voor een mooi ladderband voor net dat beetje extra. Ook hier is veel keus in, vraag er ons gerust naar.’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Houten jaloezieën, de natuurlijke sfeermaker in uw huis

Strakke raamdecoratie die toch sfeervol is, dat zijn de houten jaloezieën. En bovendien superpraktisch; met jaloezieën is het licht en de privacy in een handomdraai geregeld. Wie dus houdt van natuurlijke materialen en een warme sfeer in huis, die bekijkt snel de vele opties bij de lokale specialist.

Silva jaloezieën; houten jaloezieën van hoge kwaliteit

De houten jaloezieën in onze collectie zijn de Silva jaloezieën; van een hoge kwaliteit, gemaakt van echt hout en voorzien van een stofdicht aluminium bovenprofiel. Je kunt dit bovenprofiel in 5 verschillende RAL-tinten laten uitvoeren. Het hout van de lamellen is altijd voorzien van een UV-bestendige lak. Voor een strakke look hebben we lamellen die dubbel gelakt zijn, daarbij zie je geen houtnerf. Ook heb je de keus uit geborstelde lamellen, dus wel met een houtnerf.

Voor elk interieur

Of je nu een landelijk interieur hebt met veel houten en lichte meubels, of juist een urban sfeer hebt gecreëerd met een betonnen vloer, gestukte muren en veel witte en grijze tinten, jaloezieën van hout passen er altijd bij. Ze geven elke ruimte een warme uitstraling en zorgen voor een mooie balans in de sfeer.

Met brede of smalle lamellen

Ook met houten jaloezieën kan elke ruimte een robuuste of juist verfijnde look krijgen. De keuze van de lamelbreedte heeft namelijk een grote invloed op de uitstraling van het interieur. Hoe breder de lamel, hoe robuuster de uitstraling en hoe smaller, hoe verfijnder. Maar behalve dat de gewenste uitstraling de lamelbreedte bepaalt, is het ook verstandig om rekening te houden met de grootte van de ramen. Zo is het mooier om voor een groot raam een brede lamel te kiezen omdat dat de ruimte en grootte benadrukt. Bij kleine ramen is een smalle lamel juist heel smaakvol. Houten jaloezieën zijn in breedtes van 50 en 63 mm verkrijgbaar.

Licht en privacy optimaal geregeld

Wil je ’s ochtends genieten van de eerste zonnestralen die de woonkamer binnendringen, in de middag wil je de warmte en het felle zonlicht juist liever buitensluiten terwijl je ’s avonds jouw privacy belangrijk vindt. Met houten jaloezieën kan dat allemaal, precies zoals jij het wilt. Je kantelt ze naar de door jou gewenste positie en zet ze daarin vast. Wil je minimale lichtinval dan zet je ze op een kleine lichtkier en voor maximale privacy sluit je ze volledig. Op elk moment van de dag regel jij de lichtinval en jouw privacy precies zoals jij het wilt.

Soepele bediening

Naast de standaard bediening met koord, kunt u ook kiezen voor mono ketting of elektrische bediening.

Mono ketting

De innovatieve mono ketting zorgt voor een lichte en soepele bediening van de Silva® en Scala®jaloezie. 1 chique ketting voor kantelen en optrekken, zonder meerprijs, in diverse bijpassende kleuren.

Deskundig advies voor houten jaloezieën in jouw interieur

Wil jij sfeer in jouw interieur met houten jaloezieën maar weet je nog niet precies welke houtsoort het beste past of welke breedte je wilt? Maak dan een afspraak met de specialist bij jou in de buurt. Deze adviseert je graag en laat je de verschillende mogelijkheden zien. En weet je al wel precies wat je wilt dan neem je natuurlijk ook contact met hem op. Hij komt dan bij jou inmeten, zal je verder advies geven waar nodig en zorgt dat de houten jaloezieën op maat gemaakt worden en netjes bij jou thuis ingehangen.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon