Onze beoordeling

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

243

kleuren

Extra mooi zijn de jaloezieën van kersen-, teak- of essenhout.

Houten Jaloezieën verkopen wij niet online, die wil je in het echt zien!

'De houtsoorten, de nerf, de prachtige natuurlijke of gelakte kleuren. De details.'

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Houten jaloezieën zijn prachtig. Kies voor een mooi ladderband voor net dat beetje extra. Ook hier is veel keus in, vraag er ons gerust naar.’

Onze openingstijden:

di t/m za:
10.00 – 17.30 uur
zo & ma: gesloten

Houten jaloezieën, de natuurlijke sfeermaker in uw huis

Strakke raamdecoratie die toch sfeervol is, dat zijn de houten jaloezieën. En bovendien superpraktisch; met jaloezieën is het licht en de privacy in een handomdraai geregeld. Wie dus houdt van natuurlijke materialen en een warme sfeer in huis, die bekijkt snel de vele opties bij de lokale specialist.

Silva jaloezieën; houten jaloezieën van hoge kwaliteit

De houten jaloezieën in onze collectie zijn de Silva jaloezieën; van een hoge kwaliteit, gemaakt van echt hout en voorzien van een stofdicht aluminium bovenprofiel. Je kunt dit bovenprofiel in 25 verschillende RAL-tinten laten uitvoeren of de houten koof die standaard in hetzelfde materiaal als de lamel erbij geleverd wordt, ervoor klikken. Het hout van de lamellen is altijd voorzien van een UV-bestendige lak.

Voor elk interieur

Of je nu een landelijk interieur hebt met veel houten en lichte meubels, of juist een urban sfeer hebt gecreëerd met een betonnen vloer, gestukte muren en veel witte en grijze tinten, jaloezieën van hout passen er altijd bij. Ze geven elke ruimte een warme uitstraling en zorgen voor een mooie balans in de sfeer.

Met brede of smalle lamellen

Ook met houten jaloezieën kan elke ruimte een robuuste of juist verfijnde look krijgen. De keuze van de lamelbreedte heeft namelijk een grote invloed op de uitstraling van het interieur. Hoe breder de lamel, hoe robuuster de uitstraling en hoe smaller, hoe verfijnder. Maar behalve dat de gewenste uitstraling de lamelbreedte bepaalt, is het ook verstandig om rekening te houden met de grootte van de ramen. Zo is het mooier om voor een groot raam een brede lamel te kiezen omdat dat de ruimte en grootte benadrukt. Bij kleine ramen is een smalle lamel juist heel smaakvol.

Licht en privacy optimaal geregeld

Wil je ’s ochtends genieten van de eerste zonnestralen die de woonkamer binnendringen, in de middag wil je de warmte en het felle zonlicht juist liever buitensluiten terwijl je ’s avonds jouw privacy belangrijk vindt. Met houten jaloezieën kan dat allemaal, precies zoals jij het wilt. Je kantelt ze naar de door jou gewenste positie en zet ze daarin vast. Wil je minimale lichtinval dan zet je ze op een kleine lichtkier en voor maximale privacy sluit je ze volledig. Op elk moment van de dag regel jij de lichtinval en jouw privacy precies zoals jij het wilt.

Design in samenstelling

De houten jaloezieën in ons assortiment zijn beschikbaar in een eindeloos kleurenpallet. Gelakt in onze lakstraat zijn ze beschikbaar in diverse houtsoorten en tinten zoals teak, essen, linde, eik en bamboe. Een combinatie met aluminium is overigens ook mogelijk; zo doet een geborsteld aluminium bovenprofiel bij een bamboe jaloezie het bijvoorbeeld heel goed in een strak interieur. Of kies voor de bovenprofiel met dezelfde houtafwerking als van de jaloezieën zelf. Wat je ook wilt, elk design is mogelijk.

Deskundig advies voor houten jaloezieën in jouw interieur

Wil jij sfeer in jouw interieur met houten jaloezieën maar weet je nog niet precies welke houtsoort het beste past of welke breedte je wilt? Maak dan een afspraak met de specialist bij jou in de buurt. Deze adviseert je graag en laat je de verschillende mogelijkheden zien. En weet je al wel precies wat je wilt dan neem je natuurlijk ook contact met hem op. Hij komt dan bij jou inmeten, zal je verder advies geven waar nodig en zorgt dat de houten jaloezieën op maat gemaakt worden en netjes bij jou thuis ingehangen.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon