HIER TE KOOP

In-between gordijnen

combineer met andere raamdecoratie

In-between gordijnen

combineer met andere raamdecoratie

1483

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

Transparante Gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De elegante dessins.'

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Wij zorgen altijd dat de nieuwste collecties aanwezig zijn zodat je zeker de keuze hebt uit de nieuwste raamdecoratie.’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Inbetween Lana

Inbetween Cotton FR

Florie

brandvertragend

Versus®

Transparant en verduisterend in één!

Loux

Inbetween Cotton FR

Inbetween Etoffe

In-between gordijnen, voor mooi lichtinval en veel privacy

De ideale combinatie van lichtinval en privacy, dat zijn in-between gordijnen. Prachtige, lichte gordijnen waardoor je wel naar buiten kunt kijken, maar niet naar binnen. En waardoor het zonlicht wel naar binnen komt, maar mooi gefilterd wordt door de zachte stof. Voor iedereen die wil kunnen genieten van het daglicht én van privacy, zijn dit dus de perfecte gordijnen.

Vitrage of halftransparante gordijnen

In-between gordijnen zou je ook halftransparante gordijnen of vitrage kunnen noemen. Welke naam we het ook geven, ze creëren een prachtig diffuus licht wat sfeer brengt in elke ruimte van het huis.

Voor elk interieur

De in-between gordijnen in onze collectie zijn verkrijgbaar in heel veel soorten. Zo zijn er de uni-varianten in mooie basic en actuele trendkleuren en van glanzende stoffen tot grovere weefsels. De dessins variëren van gedrukt tot geweven. Kortom, er is altijd een die past bij jouw interieur.

Kwaliteit in materiaal

Qua materiaal is er ook veel keus bij de in-betweens. Zo zijn er gordijnen van sterke, synthetische garens, brandvertragende garens en stoffen die een menging zijn van synthetische garens met linnen, katoen en/of wol. Elke stof heeft daardoor zijn eigen karakter en unieke eigenschappen en ze zijn altijd door en door getest op kwaliteit.

Gordijnen voor overdag en ‘s avonds

Een in-between gordijn is een prachtig gordijn om een ruimte overdag voldoende privacy te geven terwijl ook van het daglicht geprofiteerd kan worden. Dit is natuurlijk voor thuis als op kantoor een prettig voordeel. Maar wie ’s avonds ook privacy wenst, die kan deze gordijnen goed combineren met bijvoorbeeld overgordijnen of juist jaloezieën of rolgordijnen. Afhankelijk van jouw smaak en de eisen die je stelt aan de raambekleding. Liever een multi-functioneel product voor je raam? Wellicht is het Versus gordijn van Toppoint wel iets voor jou; dit 2-in-1 wavegordijn is lichtdoorlatend én verduisterend in één! Voor een helder overzicht van alle opties en een goed advies kun je het beste naar de specialist bij jou in de buurt gaan.

Advies en inspiratie voor in-between gordijnen bij de lokale specialist

De lokale specialist helpt je niet alleen met het kiezen van de mooiste stoffen en beste combinaties, hij zal ook de ramen inmeten zodat de in-between gordijnen op maat gemaakt kunnen worden. Wil je meer inspiratie of een goed advies? Neem dan contact met hem op en bekijk de collectie in de winkel bij jou in de buurt.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Caliz

Moved

Banda

Vloeren

ook bij MrWoon

Perform