HIER TE KOOP

Jaloezieën

passen in elk interieur

Jaloezieën

passen in elk interieur

Jaloezieën

Ook elektrisch te bedienen

Jaloezieën

Ook elektrisch te bedienen

Jaloezieën

Ook elektrisch te bedienen

250

kleuren

Ideale combinatie: jaloezieën en gordijnen!

Jaloezieen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De doordachte details. De houtsoorten, het glanzende of matte aluminium. De eindeloze kleuren.'

Houten jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Montageservice

bij jou thuis

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Jaloezieën zijn tijdloos, mooi, filteren perfect het licht en de keus in materialen en kleuren is oneindig. Voor iedere ruimte is er een jaloezie.’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Jaloezieën, de ideale raamdecoratie

Zoek je multifunctionele raamdecoratie die ook nog heel goed staat in het interieur van die ruimte? Dan kies je voor jaloezieën. Of het nu om grote of kleine ramen gaat, in de huiskamer, keuken of badkamer nodig is of dat je inkijk en lichtinval ermee wilt regelen, het kan allemaal. Een jaloezie is gewoon de ideale raamdecoratie!

Voor elke ruimte in huis

Het fijne aan een jaloezie is dat het gebruikt kan worden in elke ruime. Zo zijn de houten geschikt als sfeervolle raambekleding in een huiskamer of slaapkamer terwijl de aluminium variant van een superieure afwerking is en ideaal voor in een vochtige ruimte zoals een badkamer of keuken. Aluminium jaloezieën zijn namelijk vocht- en schimmelwerend waardoor ze niet roesten of schimmelen. Als je wilt, kun je ze dus jarenlang laten hangen.

Gemakkelijk schoonmaken

Ook niet onbelangrijk; jaloezieën zijn gemakkelijk in onderhoud. Je zet ze open en neemt het stof en vuil regelmatig af met een plumeau. En zit er nog een hardnekkige vlek? Dan neem je ze even af met een vochtig doekje. Zo blijven ze mooi schoon en gaan lang mee.

Licht en privacy? Zo geregeld!

Het regelen van licht in huis en het beperken van inkijk gaat met jaloezieën heel gemakkelijk. Je kantelt ze in de juiste positie en je hebt het gewenste licht en de benodigde privacy. En is er toch nog teveel lichtinval via de kieren aan de zijkant? Combineer ze dan met een bijpassend gordijn. Het verrassende contrast van de harde en zachte materialen geeft de ruimte een bijzondere sfeer en werkt verduisterend. En met de vele stoffen en dessins in gordijnen is er altijd een combinatie te vinden die past bij de gekozen jaloezieën en de ruimte in jouw huis. De specialist bij jou in de buurt adviseert je daar graag bij.

Elektrisch bedienbaar

Voor wie het helemaal gemakkelijk wilt hebben, kunnen ze elektrisch bedienbaar geleverd worden. Dit kan zowel bij de houten jaloezieën als bij de aluminium jaloezieën. Bij beide versies is er de optie voor een afstandsbediening en een wandschakelaar.

Voor grote en kleine ramen

Kijk goed welke breedte van de lamellen je kiest. Een smalle lamel in een klein raam geeft de ruimte een verfijnde uitstraling. Heb je liever een robuuste look? Dan kies je voor een brede lamel bij een groot raam.

Laat je adviseren over jaloezieën bij jou in huis

De afmetingen van de ramen vormen overigens geen enkel probleem met een jaloezie. Die laat je namelijk gewoon precies op maat maken. De specialist bij jou in de buurt komt daarvoor de ramen inmeten waarna ze eenmaal op de juiste maat bij jou thuis geplaatst worden. Wil je eerst weten of jaloezieën ook bij jou in huis de juiste keuze zijn? Maak dan nu een afspraak met de lokale specialist voor een persoonlijk advies en informatie over de vele mogelijkheden van deze ideale raamdecoratie.

 

Vloeren

ook bij MrWoon