HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Aluminium jaloezieën

bij De Bongerd in Kesteren

Aluminium jaloezieën

bij De Bongerd in Kesteren

Aluminium jaloezieën

bij De Bongerd in Kesteren

243

kleuren

Ik adviseer Scala® aluminium jaloezieën voor in de badkamer.

Aluminium Jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Aluminium jaloezieën, voor elke ruimte en elke woonstijl

Ze zijn mooi en praktisch. Als je ze van goede kwaliteit kiest tenminste. Bij onze woonwinkel De Bongerd in Kesteren hebben we daarom de Scala® aluminium jaloezieën in onze collectie. Dat is topkwaliteit en daarmee geschikt voor elke ruimte. Wil je weten of die jaloezieën ook in jouw interieur mooi staan? Kom dan langs voor een persoonlijk interieuradvies door onze stylisten.

Jaloezieën in vochtige ruimtes

Raamdecoratie in vochtige ruimtes kan lastig zijn. Maar niet met de aluminium jaloezieën van Scala®. Die zijn schimmel- en vochtwerend en dus geschikt voor de keuken en badkamer. Deze jaloezieën blijven mooi zonder schimmel- of roestplekken.

Ook in draaikiepramen

Draaikiepramen zijn heel handig, maar niet alle raamdecoratie is daarvoor geschikt. Aluminium jaloezieën wel. De smalle lamel, 25 mm, past namelijk heel goed in de smalle glaslijst van de draaikiepramen. En de bevestiging is heel eenvoudig; met klemsteunen of met EasyClick. Dat is een handig montagesysteem voor onder andere aluminium jaloezieën die daarmee altijd strak tegen het raam zitten, ook als dat openstaat.

Meer privacy? Of minder lichtinval?

Of je nu tv wil kijken of thuis werkt, daglicht dat naar binnen schijnt kan best hinderlijk zijn. Met jaloezieën regel je dan de lichtinval helemaal naar wens. En wil je op andere momenten meer privacy? Dan zorg je er met de jaloezieën ook zo voor dat niemand meer ongewenst naar binnen kijkt. Gewoon door ze te kantelen in een handomdraai of met een afstandsbediening. En combineer je ze met mooie transparante gordijnen, dan zorg je ook nog eens voor een aangename filtering van het licht overdag.

Scala® jaloezieën: uitstekende kwaliteit en design

De aluminium jaloezieën van Scala® zijn van uitstekende kwaliteit en met een prachtig design. Doordat elk onderdeel van aluminium is gemaakt, blijven ze goed functioneren. Maar ook is het ontwerp slim doordacht; zo is het bovenprofiel gesloten waardoor vuil of stof er niet in komt. Ook is de boven- en onderzijde zo ontworpen dat de bovenste lamel mooi aansluit en ze onderaan strak op de vensterbank vallen. Een slim en strak design dus dat prachtig staat in elk interieur! De Scala® bovenbak is er in antraciet, zwart- en wit structuur, geanodiseerd aluminium en geanodiseerd champagne.

Van smalle tot hele brede lamellen

Jaloezieën zijn er met smalle tot hele brede lamellen zodat je zelf bepaalt of ze een stoere of juist elegante touch aan je interieur moeten geven. Of als je kleine of juist grotere ramen hebt. De lamellen bij aluminium jaloezieën zijn er in 5 breedtematen; van 16 mm tot 70 mm breed. Hierdoor kunnen we ramen tot wel 4 meter breed van aluminium jaloezieën voorzien. De Scala aluminium jaloezie is er tot wel 4 meter hoog. En wil je een aluminium jaloezie voor een raam dat nog breder is? Dan hebben we de Scala® XL7; een elektrisch bedienbare aluminium jaloezie tot maar liefst 7 meter breed.

Helemaal in een kleur

Jaloezieën met de bredere lamellen, die van 50 en 70 mm breed, kunnen ook met een ladderband gemaakt worden. Die ladderband kan qua kleur afgestemd worden op de gordijnen als die met de aluminium jaloezieën gecombineerd worden. Ook mooi is dat alle onderdelen van de jaloezie kleur gecoördineerd zijn. Dat betekent dat alles in dezelfde kleur uitgevoerd wordt waardoor het gehele pakket aan raamdecoratie esthetisch heel aantrekkelijk is en er rustig uitziet.

Unieke collectie ladderbanden, dé finishing touch

Toppoint heeft een grote collectie ladderbanden. Deze zijn door onze designers ontworpen voor een perfecte afstemming op uw jaloezie en de Toppoint gordijnen. Niet alleen een fraaie combinatie maar ook een betere verduistering. In 12 kleuren in 10, 25 en 38 mm. Ga voor ton-sur-ton of contrasterend. Of kies 1 van de nieuwe kleuren: zilver, brons en koper. Deze kleuren zijn er ook voor het ladderband, helemaal op kleur af te stemmen. Geschikt bij de Scala® jaloezieën met lamellen van 50 mm.

Soepele bediening

Naast de standaard bediening met koord, kan je ook kiezen voor mono ketting of elektrische bediening.

Mono ketting

De innovatieve mono ketting zorgt voor een lichte en soepele bediening van de Silva® en Scala®jaloezie. 1 chique ketting voor kantelen en optrekken, zonder meerprijs, in diverse bijpassende kleuren.

Ook aluminium jaloezieën voor jouw interieur?

Laat je inspireren en ontdek of aluminium jaloezieën ook mooi staan in jouw interieur. Bezoek onze woonwinkel De Bongerd in Kesteren en ons creatieve team van interieurspecialisten geeft je graag een persoonlijk advies. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en er staat altijd een goede kop koffie voor je klaar.

 

‘Home is where your story begins, enjoy’

Interieuradvies

zeker bij De Bongerd

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.