HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Aluminium lamellen

bij De Bongerd in Kesteren

Aluminium lamellen

bij De Bongerd in Kesteren

120

kleuren

Stoere inrichting? Aluminium lamellen passen hier prima bij.

Aluminium lamellen die wil je eerst eens bewonderen!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“De Bongerd heeft alles in huis voor je inrichting en ze geven dat uitstekend advies!”

‘Filter het licht in de badkamer, schuur en andere vochtige ruimtes met een volledig aluminium jaloezie. Geen omkijken meer naar!’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Aluminium lamellen – mooi en stoer in elk interieur

Voor een stoer element in je interieur kies je aluminium lamellen. Stijlvol, robuust en mooi in combinatie met hout, beton en stof. En deze kunnen ook in vochtige ruimtes opgehangen worden. Benieuwd hoe ze er in het echt uitzien? Bekijk ze dan snel in onze woonwinkel De Bongerd in Kesteren!

Maximale privacy en gefilterd licht

Met lamellen is privacy en lichtinval geen enkel probleem. Net als met pvc of stoffen lamellen regel je het in een handomdraai! Voor gefilterd licht kantel je ze net zover totdat jij het aangenaam vindt. En voor maximale privacy sluit je ze gewoon helemaal. Wil je ongehinderd naar buiten kijken? Dan zet je ze net zo makkelijk open. Ook heel handig bij deze raamdecoratie is de raamwasfunctie. Daarmee schuif je ze in een keer opzij zodat de ramen vrij zijn en je ze bijvoorbeeld kunt lappen.

Aluminium lamellen schoonhouden, zo gedaan

Het schoonhouden is heel eenvoudig. Je klikt ze uit de rails, legt ze op een vlakke ondergrond en maakt ze dan schoon met een zacht doekje en sopje. Zijn de lamellen weer schoon en droog, dan hang je ze ook zo weer terug in de rails.

Ideaal in vochtige ruimtes

Lamellen die geheel van aluminium gemaakt zijn, kunnen ook in de keuken en badkamer opgehangen worden. Dat vraagt om kwaliteit en die kwaliteit hebben wij in ons assortiment met de aluminium lamellen van Toppoint. Het mechanisme is bij deze lamellen ook van het robuuste aluminium waardoor het niet gaat roesten. Ideaal dus voor vochtige ruimtes!

Ook voor schuine, grote en hele brede ramen kies je aluminium lamellen

Zoek je raamdecoratie voor een raam dat niet standaard is? Denk dan eens aan lamellen. Die kunnen gemaakt worden voor ramen met een schuine zijde, voor hele grote ramen en voor heel brede ramen. De aluminium lamellen laten wij op maat maken en dat kan voor ramen tot een breedte van wel 6 meter. De aluminium lamellen zelf zijn 89 mm.

Inspirerend interieuradvies bij woonwinkel De Bongerd in Kesteren

Ben je nieuwsgierig of ze ook mooi staan in jouw interieur? Laat je dan bij woonwinkel De Bongerd verrassen door ons inspirerend interieuradvies. Daarbij houden we rekening met jouw woonwensen en laten we je de vele mogelijkheden zien en de nieuwste woontrends. Met een creatief team van stylisten helpen we je graag jouw nieuwe raamdecoratie te vinden. Je vindt ons van maandag tot en met zaterdag op de woonboulevard in Kesteren.

‘Home is where your story begins, enjoy’

Meetservice

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.