HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Arte behang bestel je bij De Bongerd

Schoonheid met een gerust hart

Ik adviseer je graag

Klantervaring

”De Bongerd beschikt over een prachtig assortiment behang waaronder Arte. Super blij met het advies om van dit merk behang in de slaapkamer te nemen.’

”Met behang van Arte geef jij je woonkomer een luxe uitstraling. Kom snel het assortiment bekijken! ”

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Arte – De ultieme verfijning

Sophisticated wallcoverings

Arte – De ultieme verfijning in muurbekleding

Met Arte kies je voor kwaliteit. Door de enorme keuze is er altijd een behang dat matched bij jou stijl. Arte designed en fabriceert hun collecties vanuit hun passie en dat kun je zien! Het bedrijf is al actief sinds 1981 en zijn tegenwoordig actief in meer dan 80 landen over de hele wereld. Daarnaast zijn ze ook erg actief in de projectinrichting. Een grote jongen in de behangwereld dus! Dit mooie merk is te verkrijgen bij ons, De Bongerd. Kom langs in Kesteren om de collecties te bekijken.

Waarom kies je voor Arte?

Inmiddels is Arte een begrip in de branche en hebben ze bewezen echte kwaliteitsproducten te produceren. Dat hebben ze ook in de rest van de wereld in de gaten. Zo heeft Arte inmiddels showrooms in Parijs, Londen en LA.

Arte is daarnaast enorm bezig met duurzaamheid. Van het ontwerpproces tot het uiteindelijk vervoeren van de producten. In alle facetten is duurzaamheid doorgevoerd. Dik pluspunt natuurlijk! De Bongerd heeft duurzaamheid ook hoog in het vaandel staan en wij adviseren je dan ook graag over de mogelijkheden met Arte in jouw huis!

Wij maken tijd voor advies

Een afspraak maken voor meer informatie over het mooie merk Arte kan via de knop hieronder. Wij van De Bongerd geven je graag het persoonlijke advies dat je verdient! Zien we je snel?

 

Vernieuwend en trendbepalend

Let's glam

Kies voor een prachtige warme kleur

An eyecatching shade