HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Houten jaloezieën in een landelijk interieur

Houten jaloezieën geven elk interieur een natuurlijke sfeer. Dat staat natuurlijk altijd mooi in een landelijk interieur waar al veel hout en natuurlijke materialen voorkomen. Maar ook in een industrieel of urban interieur zijn houten jaloezieën geliefd, juist vanwege het contrast dat ze creëren met de harde materialen. Kortom, met houten jaloezieën zit je eigenlijk altijd goed!

Verantwoord hout in kersen, essen en bamboe

De houten jaloezieën die je bij De Bongerd vindt, zijn allemaal gemaakt van verantwoord hout. Zo is er het Basswood; een snelgroeiende Noord-Amerikaanse lindeboom met een regelmatige houtnerfstructuur. Maar ook zijn er jaloezieën van kersen, essen en zelfs bamboe. En behalve dat ze door hun uitstraling al een natuurlijke sfeer creëren, doen ze dat ook door de geur. Deze jaloezieën verspreiden namelijk in elke ruimte de geur van hout. Veel echter dan dat wordt het niet!

UV-bestendige lak

Of je nu een rustiek, trendy, modern of klassiek interieur hebt, de houten jaloezieën staan er altijd goed bij. Je kunt ze dan ook geheel naar wens laten afwerken. Bijvoorbeeld in de kleur van jouw keuze maar ook met UV-bestendig lak zodat ze niet zullen verkleuren. Bovendien combineren de houten jaloezieën heel goed met stoffen gordijnen. Een effect dat je kunt versterken als je kiest voor een ladderband in een bijpassende tint.

Afwerking naar wens

Ook wat de rest van de afwerking betreft bieden de houten jaloezieën volop mogelijkheden. Zo kan de bovenbak in hout afgewerkt worden, is zowel hand- als elektrische bediening mogelijk en kan het met spandraden geleverd worden zodat het ook bij schuine of kantelramen mooi strak blijft zitten.

Voor elk interieur

Of je nu een landelijk of een hypermodern interieur hebt, eigenlijk zijn houten jaloezieën geschikt voor elke interieurstijl. Door de vele mogelijkheden kunnen ze altijd op maat gemaakt worden en afgestemd op elke persoonlijke smaak en wooninrichting. Maar wat voor interieur je ook hebt, ze voegen altijd sfeer en een warme uitstraling toe.

Meer weten over houten jaloezieën voor jouw interieur? Ga naar De Bongerd

Misschien is het juist wel doordat je zoveel met houten jaloezieën kunt doen, dat je niet precies weet wat het beste is voor jouw interieur. Vraag het dan eens aan onze specialisten. Je vindt ze bij De Bongerd in Kesteren waar je altijd een afspraak met ze kunt maken voor een persoonlijk gesprek en een woonadvies op maat.

Gepubliceerd op: 30 juli 2018

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook geinteresseerd in deze blogs: