HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Iso Plissé® gordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

Iso Plissé® gordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

Iso Plissé® gordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

Iso Plissé® gordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

Iso Plissé® gordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

157

kleuren

Iso Plissé® gordijnen, perfect samen met EasyClick.

Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel bij De Bongerd is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘Iso Plissé® gordijnen kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan in combinatie met EasyClick.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Iso Plissé® gordijnen in Kesteren: stijlvolle en energiebesparende raamdecoratie

Luxe en stijlvolle raamdecoratie? Dat zijn de Iso Plissé® gordijnen. Een bijzonder gordijn dat opvalt door de bijzondere honingraatstructuur waardoor ze energiebesparend zijn. Ook is dit gordijn geschikt voor vrijwel elk raam, ook als de vorm niet standaard is. De Iso Plissé® gordijnen zijn gordijnen die je echt zelf moet zien. En dat kan, in onze woonwinkel De Bongerd in Kesteren.

Veel voordelen met Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen bieden altijd veel voordelen. Ze zijn isolerend, passen in ramen met afwijkende vormen, in draaikiepramen en dakramen. De gordijnstof is er van transparant tot verduisterend en ze kunnen in een EasyClick geplaatst worden als je extra verduistering wenst. Ook zijn ze handig te bedienen; met de hand, elektrisch via een afstandsbediening of app. En doordat ze antistatisch en stofwerend zijn, blijven ze lang mooi. Bovendien filteren ze het licht heel aangenaam waardoor het een perfecte raamdecoratie voor de werkplek is.

Energiebesparend tot 25%

Het kenmerk van de Iso Plissé® gordijnen is de honingraatstructuur. Dit geeft ze de luxe uitstraling maar zorgt ook voor een stilstaande luchtlaag in het gordijn. Die luchtlaag werkt als een isolatielaag en houdt de temperatuur in huis constant. Het houdt dus zomers de warmte buiten en voorkomt warmteverlies in de winter. Die energiebesparing kan tot wel 25% oplopen, en dat levert een aanzienlijke besparing op in stookkosten!

Perfect voor de werkplek

Licht op de werkplek is heel fijn, maar niet als het licht in het beeldscherm schijnt. De Iso Plissé® gordijnen filteren het licht en zijn daardoor perfect voor de werkplek. Deze raamdecoratie voldoet daarmee aan de Europese normen voor lichttransmissie. Dat is een norm die bepaalt hoeveel licht raamdecoratie mag doorlaten. Wat je daaraan hebt? Dat je met Iso Plissé® ook overdag goed kunt doorwerken terwijl je wel voldoende daglicht om je heen hebt!

Erkerramen, koepelramen of ramen in een driehoek?

Zoek je raamdecoratie voor een raam met een aparte vorm zoals die van een erker of serre? Kijk dan eens naar de Iso Plissé® gordijnen. Die passen in allerlei soorten ramen. Van een koepelraam, een raam in de vorm van een driehoek maar ook een dakraam of een draaikiepraam dat kantelt. Deze raamdecoratie kan daarvoor op maat gemaakt worden zodat het mooi aansluit. Handig als je een raam op een lastige plek hebt of in een afwijkende vorm!

Bediening en montage

De mogelijkheden voor de bediening bij Iso Plissé® gordijnen zijn heel divers. Je kunt ze met een koord, draaistang, stok, handgreep, afstandsbediening en zelfs met een app bedienen. En voor extra veiligheid is er ook nog de SmartCord®; een koordmechanisme waarbij het koord altijd op dezelfde lengte blijft. Ook het monteren kan op verschillende manieren zoals met zijgeleidingsprofielen, klemsteunen en met het handige EasyClick waarbij je niet hoeft te boren of schroeven in de kozijnen.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft De Bongerd een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Day & Night of top-down bottom-up?

Wil je dat de Iso Plissé® gordijnen op ooghoogte hangen om inkijk te voorkomen? Of zet je ze het liefste vast op een helft van het raam? Het kan als je kiest voor Iso Plissé® gordijnen top-down bottom-up variant. Daarmee plaats je de Iso Plissé® gordijnen op elke gewenste plek. Deze variant is in elke stofsoort mogelijk, zelfs in twee verschillende stofsoorten; het Day & Night-model. Dan heb je een verduisterende en transparante stof in een pakket.

Iso Plissé® gordijnen, ook voor jouw interieur?

De Iso Plissé® gordijnen staan mooi in elk interieur. Ben je benieuwd of het ook iets voor jouw huis of kantoor is? Kom dan naar onze woonwinkel De Bongerd op de woonboulevard in Kesteren. Hier vind je volop wooninspiratie, mooie voorbeelden van onder andere de Iso Plissé® gordijnen en een professioneel en creatief team dat je graag bijstaat met persoonlijk advies voor jouw interieur. Kom je langs? De koffie staat klaar!

 

‘Home is where your story begins, enjoy’

Nieuw landelijk wonen

Advies op maat

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.