HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Duo rolgordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

Duo rolgordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

75

kleuren

Combineren? Zeker met gordijnen heel mooi.

Duo Rolgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst zien!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid, de kleuren.'

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.“.

‘Met een duo rolgordijn kies je voor een rolgordijn die op verschillende standen het licht kan filteren. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Duo-rolgordijnen van topkwaliteit, bij De Bongerd

Met duo-rolgordijnen heb je bijzondere en stijlvolle raamdecoratie in huis. Dit rolgordijn bestaat uit een transparant en een niet-transparant deel zodat je zelf gemakkelijk licht en privacy kunt regelen. En wil je er nog meer sfeer bij? Combineer ze dan met een mooie set overgordijnen! Voor mooie voorbeelden en persoonlijk interieuradvies ga je naar onze woonwinkel De Bongerd in Kesteren.

Twee keer meer keus met duo-rolgordijnen

De duo-rolgordijnen bestaan uit twee soorten stof. Jij kiest de stofsoort en kleur, en daarin heb je dus twee keer zoveel keus! En wil je geen stroken in het rolgordijn? Kijk dan eens bij het aanbod met patronen in plaats van banen. Je maakt ze dus net zoals jij dat wil!

Duo-rolgordijnen, afgewerkt naar wens

Ook qua afwerking worden de duo-rolgordijnen naar wens gemaakt. Je kunt ze met een cassette laten maken in gelakt wit of geanodiseerd aluminium. Hetzelfde geldt voor het montageprofiel. De zijkanten kunnen een kapje krijgen in een kleur naar keuze. En net als bij gewone rolgordijnen heeft ook het duo-rolgordijn een massieve design onderlat. Deze is er in een aantal uitvoeringen altijd van aluminium.

Ook mogelijk met andere gordijnen

Deze stijlvolle duo-rolgordijnen worden nog mooier in je interieur als je ze combineert met andere gordijnen. Die combinatie geeft een comfortabele sfeer in huis en oogt heel rijk. Een dubbele set raamdecoratie voor dubbel zoveel effect dus! Combineer ze met bijvoorbeeld gordijnen in dezelfde kleur of van dezelfde stof voor een strakke look. Of zoek juist het contrast op en kies tegengestelde kleuren of materialen. Wil je een betere akoestiek in huis? Combineer ze dan met dikkere overgordijnen. Deze combinaties in tal van uitvoeringen en kleuren vind je in onze woonwinkel waar ons team al voor je klaarstaat om de mooiste voor jouw interieur te adviseren.

Handbediend of met een afstandsbediening

Hoe wil je de duo-rolgordijnen bedienen? Het kan handbediend met een fraaie metalen ketting. Maar ook elektrische bediening is mogelijk. In dat geval kun je de rolgordijnen ook met een afstandsbediening of koppel hem aan je HUB. Dan kun je de rolgordijnen via de bijbehorende app bedienen. Zo regel je de privacy, warmte en lichtinval gewoon vanuit je stoel. Veel makkelijker wordt het niet!

Maatwerk in duo-rolgordijnen, bij De Bongerd in Kesteren

Ons team staat garant voor kwaliteit. Met maatwerk, persoonlijk interieuradvies en vakmanschap regelen we dat de duo-rolgordijnen perfect passen in jouw interieur. Kom dus eens langs en laat je inspireren. Je bent meer dan welkom van maandag tot en met zaterdag.

‘Home is where your story begins, enjoy’

Onze showroom

Advies op maat

Meetservice

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.