HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

EasyClick

bij De Bongerd in Kesteren

EasyClick

bij De Bongerd in Kesteren

150

kleuren

Zonder boren of schroeven plaats je makkelijk ons EasyClick systeem.

EasyClick verkopen wij niet online, dat wil je eerst gezien hebben!

'Combineer met de eindeloze soorten en kleuren plissé, Duette®Shades en aluminium jaloezieën'

Klantervaring

“Goed adres voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”.

‘Het EasyClick systeem kan op houten, aluminium of kunststof kozijnen geplaatst worden. Kies voor aluminium jaloezie, plissé gordijn of Duette®Shades.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

EasyClick; het montagesysteem voor draaikiep ramen

Bevestig raamproducten zonder boren of schroeven op de kozijnen, met EasyClick. Een handig en praktisch montagesysteem voor jaloezieën, plisségordijnen en Duette®Shades. Laat je informeren bij woonwinkel De Bongerd in Kesteren.

Raamdecoratie monteren is echt easy met EasyClick

Dit montagesysteem is precies zoals de naam al zegt; echt easy. EasyClick is een aluminium frame dat via een magneetband of klittenband tegen de kozijnen wordt bevestigd. Er hoeft dus niet meer geboord of geschroefd te worden in de kozijnen. Heel prettig als je aluminium of kunststof kozijnen hebt. En doordat het vastzit met een band, is het ook gemakkelijk uit het raam te halen. Bijvoorbeeld als je erbij wilt om de ramen te lappen.

De voordelen

EasyClick heeft heel veel voordelen. Natuurlijk als eerste dat raamdecoratie gemonteerd kan worden zonder dat er gaten in de kozijnen komen. De oplossing dus voor raamdecoratie in kunststof en aluminium kozijnen! Maar ook zorgt het systeem ervoor dat de raamdecoratie strak voor het raam hangt. Er zijn geen kieren langs de zijkanten en als het raam schuin is, zoals een dakraam of een geopend draaikiepraam, dan blijft het mooi strak hangen. De EasyClick is er in meerdere RAL-kleuren en is kindveilig doordat er geen kettingen of koorden loshangen.

Voor plisségordijnen, jaloezieën en Duette®Shades

Voor de montage van plisségordijnen en Duette®Shades kan EasyClick gebruikt worden. Dit kan bij elke variant, ook de top-down bottom-up-modellen. Daarbij zet je de raamdecoratie vast op elke gewenste hoogte. Dat kan dus ook in het midden zijn of op ‘inkijk-hoogte’. Ook aluminium jaloezieën kunnen met EasyClick bevestigd worden. Die zijn dan te bedienen met een transparante handgreep en tuimelstang, net als bij de plissés. EasyClick is geschikt voor lamellen met een breedte van 25 mm.

Ontdek EasyClick voor jouw raamdecoratie, bij De Bongerd in Kesteren

EasyClick is een echte aanrader om raamdecoratie mooi en strak mee te bevestigen. Ben je benieuwd naar dit handige montagesysteem? Kom dan naar onze woonwinkel De Bongerd in Kesteren en we vertellen je er graag alles over. Hier zie je ook meteen de nieuwste woontrends en de mooiste raamdecoratie. We staan voor je klaar van maandag tot en met zaterdag met persoonlijk interieuradvies, een goede kop koffie en handige interieurtips, zoals deze EasyClick.

 

‘Home is where your story begins, enjoy’

 

Nieuw landelijk

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.