HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Elitis behang bestel je bij De Bongerd

Exclusieve structuren

Ik adviseer je graag

Klantervaring

”De Bongerd beschikt over een prachtig assortiment met behang en geeft geweldig advies daarover. Élitis behang is mooi en exclusief, een echte eyecatcher.’

”Een behang kan echt een statement zijn in je huis, zeker een mooi merk als Élitis. Ik adviseer je daar graag over”

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Elitis behang is exclusief

Delicate prints

Elitis behangsoorten

Elitis heeft de meeste uitgebreide collectie van designs qua behang. Kies uit mooie designs die je ook terug vindt in de bladen, mode & fotografie. Maar daarnaast worden ook landschappen en natuurlijke elementen in behang vertaald waar je zeker van onder de indruk zult zijn. Ben je op zoek naar maatwerk behang en iemand die het behangen voor je uit handen neemt, dan ben je bij ons, De Bongerd, aan het juiste adres.
 

Waarom kies je voor Elitis?

Elitis het frans behang merk heeft de laatste jaren hard aan de weg getimmerd. Hierdoor kiezen steeds meer mensen voor dit merk. Het aanbod is niet voor niets een van de meest uitgebreide van Europa. En daarnaast staan zij ook bekend om de technologische ontwikkelingen die ze net een stapje voor zijn. Zo ben jij als klant altijd verzekerd van het nieuwste op interieurgebied. Weet je niet goed wat je stijl is of twijfel je wat past in jouw interieur? Bij het zien van Elitis behang en ons advies slaag je zeker.
 

Wij maken tijd voor advies

Wanneer je bij ons een afspraak maakt, via onderstaande knop, dan nemen wij graag de tijd voor je. Neem gerust wat foto’s mee van je interieur of ruimte waar je advies over kunt gebruiken. Heb je een tekening met afmetingen? Dan kunnen we na het maken van de keuze direct een offerte maken. Tot snel!

 

Kies eens voor een uitgesproken patroon

Verrassende elementen

Of een prachtige donkere kleur

Geweven materialen