HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Gordijnen

Gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen op maat.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

In-between gordijnen

Overgordijnen

Versus® gordijnen

Sharp Wave® gordijnen

Verduisterende gordijnen

Transparante gordijnen

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval? Ik adviseer je graag hierover. Samen maken we de beste keus!’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

‘Home is where your story begins, enjoy’

Inbetween Lana

Inbetween Lana

Inbetween Royal

Inbetween Lana

Kashmir

Donegal

Piramide

Monarch

Inbetween Royal

Marsa

Loux

Breng sfeer in je interieur met gordijnen

Met gordijnen breng je altijd direct sfeer in je interieur. Wat jouw woonstijl ook is, van landelijk tot high class, mooie en bijpassende gordijnen vind je bij de woonwinkel in Kesteren; De Bongerd. Kom langs en laat je verrassen door onze ruime collectie en persoonlijk interieuradvies.

Meer dan duizend gordijnstoffen

Houd je van strak en modern? Of is een tijdloos en elegante woonstijl meer jouw smaak? Wat jouw voorkeur ook heeft, wij hebben er de mooiste gordijnen van uitstekende kwaliteit voor. Van fijne in-betweens tot velours overgordijnen maar ook glanzende stoffen, natuurlijk linnen of grof geweven. Het aanbod is heel ruim en divers. Kom je voor gordijnen naar onze woonwinkel, dan slaag je gegarandeerd!

Prettige akoestiek in huis door gordijnen

Bij verschillende woonstijlen worden harde materialen gebruikt zoals beton, staal en glas. Combineer dat met gestucte muren en je hebt een strak interieur waarin het geluid weerkaatst. Voeg je daar echter zachte, dikke gordijnstoffen aan toe dan ontstaat er een prettige akoestiek in huis. Ze dempen het geluid wat het binnen direct veel aangenamer maakt. Een betere akoestiek creëer je met onder andere overgordijnen, verduisterende met voering of dikke velours. Keus genoeg dus en wij helpen je graag daarin de juiste te maken voor jouw interieur.

Isolatie voor het raam

Tot wel 50% van de warmte kan uit huis verdwijnen via de ramen. Hang je er gordijnen voor, dan kun je dat warmteverlies flink reduceren. Ze isoleren namelijk, helemaal als je gevoerde of velours neemt. Deze raambekleding in huis staat dus niet alleen heel sfeervol, ze zorgen ook voor een lagere energierekening, meer warmte en comfort.

Gevoerd of verduisterend

Een verduisterend gordijn is ideaal om het in huis donker te maken. Verschillende gordijnstoffen zijn van zichzelf al verduisterend. Maar vind jij er net een het mooist die niet echt verduisterend is? Dan kunnen we het laten voeren. Hiervoor hebben we verschillende verduisteringsstoffen zodat er altijd een is die geschikt is voor het gordijn dat jij hebt gekozen.

De woonwinkel voor gordijnen: De Bongerd in Kesteren

Voor veel keuze en uitstekend advies in mooie en kwalitatieve gordijnen ga je naar woonwinkel De Bongerd. Je vindt ons op de woonboulevard in Kesteren waar ons creatieve team je persoonlijk interieuradvies kan geven en desgewenst een 2D- of 3D-tekening maakt. Kom snel langs, de koffie staat klaar!

 

Marsa

Caliz

Gardens

Lise

Perform

Piquet Small

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.