HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Hordeuren

bij De Bongerd in Kesteren

Hordeuren

bij De Bongerd in Kesteren

36

combinaties

Ik adviseer een plissé horgordijn als mooie oplossing bij schuifdeuren.

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.

‘Opmeten lastig? Maak een afspraak en wij nemen dit graag voor je uit handen.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Een hordeur voor elk type deur bij woonwinkel De Bongerd

Voor elk type deur vind je bij woonwinkel De Bongerd de juiste hordeur. Wij adviseren je de juiste voor jouw woning en maken ze op maat. Met horrengaas naar keuze. Kijk snel welke soorten hordeuren we hebben en vraag ons om advies. Van maandag tot en met zaterdag kun je bij ons terecht op de woonboulevard in Kesteren.

Plissé hordeur: heel handig en sterk

De plissé hordeur is een heel handige en sterke hor om insecten buiten te houden. Deze hor kan namelijk in vrijwel elke deur geplaatst worden. Het horrengaas is geplisseerd waardoor het heel sterk is en eenmaal opzij geschoven ook maar weinig plaats inneemt. Deze hor werkt ook nog eens heel praktisch, het blijft bijvoorbeeld gewoon stevig op de plek staan waar jij het neerzet zonder terug te schieten. Niet zo raar dus dat dit een heel populaire hordeur is! Het frame kan in 12 mooie RAL-kleuren opgeleverd worden waardoor de hor mooi subtiel opgaat in het interieur.

Pendelhordeur: ideaal bij kinderen of huisdieren

Een hor in een huis waar ook huisdieren of kinderen zijn, betekent meestal een open hordeur. En dat is niet de bedoeling van een hor! Daarom is voor iedereen met kinderen en, of huisdieren de pendelhordeur ideaal. Die slaat vanzelf dicht en kan ook naar beide zijden geopend worden. Geen hordeur dus meer die open blijft staan of waar tegenaan gerend wordt. Bij huisdieren is het een aanrader om de hor van het extra sterke horrengaas Petscreen te voorzien; dat gaas is extra scheurvast en dus beter bestand tegen de scherpe nagels van huisdieren.

Scharnierende hordeur

Een hordeur die veel op een normale deur lijkt, is de scharnierende. Die opent naar een kant, precies zoals een gewone deur. Maar met het grote verschil dat de scharnierende hordeur ook weer vanzelf dichtklapt. Heel handig als soms vergeten wordt om de deur te sluiten. De scharnierende hordeur wordt net als alle andere horren altijd op maat gemaakt en voorzien van het horrengaas van jouw keuze. Dat kan extra sterk horrengaas zijn voor als je huisdieren hebt, pollenwerend horrengaas voor wie hooikoorts heeft of met het extra transparante gaas (TTA) om ongehinderd naar buiten te kijken.

Schuifhordeur voor de schuifpui of bij een dubbele deur

Voor grote deuropeningen zoals van een schuifpui of bij een dubbele deur is een hordeur nodig die daar ook inpast. Zoals de schuifhordeur. Die kan tot 3 meter hoog en 2 meter breed gemaakt worden. En is de deur breder? Dan kunnen we twee deuren naar elkaar toe laten sluiten. Zo zorgen we ervoor dat de schuifhordeur perfect past, ook als de deuropening veel groter dan gebruikelijk is. Ook deze kan net als bij de andere deuren met elk type horrengaas gemaakt worden.

Hordeuren bij De Bongerd, woonwinkel in Kesteren

Een hordeur moet perfect passen. En dat realiseren wij ook, door eerst goed te adviseren, zorgvuldig in te meten en vervolgens de hordeur op maat te maken. Welk type hordeur het meest geschikt is voor jouw woning en woonsituatie? Daar adviseren wij je graag persoonlijk in. Kom langs in onze woonwinkel De Bongerd in Kesteren voor de verschillende voorbeelden in hordeuren en natuurlijk handige tips van ons team.

‘Home is where your story begins, enjoy’

Schuifhordeur

Plissé hordeur

enkel en dubbel te plaatsen

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.