HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Horren

bij De Bongerd in Kesteren

Horren

bij De Bongerd in Kesteren

752

combinaties

Hooikoorts? Kies voor raamhorren met pollenwerend gaas.

Hordeuren

Raamhorren

Novus® plisséhordeuren

Klantervaring

“Altijd als de bomen in bloei zijn heb ik last van hooikoorts. Gelukkig is slapen geen probleem dankzij  raamhorren met pollenwerend gaas.”

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat je informeren, kom langs in onze showroom.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Horren voor ramen en deuren, bij De Bongerd in Kesteren

Geniet volop van de frisse buitenlucht binnen in huis, met horren voor ramen en deuren. Wij leveren die horren, op maat gemaakt en met verschillende soorten horrengaas. Voorbeelden hiervan zie je in onze woonwinkel De Bongerd. Kom langs voor advies en service in maatwerk. Je vindt ons aan de Batterijenweg in Kesteren.

Houd insecten buiten

Een hor is vooral bedoeld om insecten buiten te houden. En dat kan met op maat gemaakte horren in deuren en ramen. Van vervelende muggen tot wespen, met een hor die perfect past komen ze niet in huis terwijl je binnen toch geniet van de frisse buitenlucht.

Horren, handig bij hooikoorts

Zodra het lekker weer wordt, zweven de pollen weer door de lucht. Wie last heeft van hooikoorts weet hoe vervelend dat is. Dan blijf je binnen maar zodra de ramen of deuren opengaan, komen ook daar de pollen. Horren met speciaal pollenwerend gaas houden echter wel 90% van de pollen tegen. Ideaal dus als je last hebt van hooikoorts. Met op maat gemaakte horren voorzien van het unieke Transpatec® pollengaas heb je in huis geen last meer van pollen die nog naar binnen komen als je de ramen en deuren wijd openzet.

Verschillende soorten horrengaas

Behalve het pollenwerende horrengaas vind je in onze woonwinkel ook andere soorten gaas. Zoals Transpatec®, een extra transparant gaas dat meer licht en ventilatie doorlaat dan standaard horrengaas en bovendien zelfreinigend werkt. Maar ook het supersterke Petscreen. Dat is een scheurvast horrengaas dat wel zeven keer sterker is dan normaal gaas. Perfect dus voor wie huisdieren heeft.

Horren in ramen en deuren

Voor vrijwel elke deur en elk raam kunnen wij op maat gemaakte raamhorren en hordeuren leveren. Zelfs als het een raam met een afwijkende vorm is of een hele grote deur. Zoek je nog een hor voor het draaikiepraam? Een rond raam? Of voor de schuifpui? Kom dan naar De Bongerd en wij regelen de juiste hor. De horren die we leveren passen altijd goed doordat ze gemaakt zijn met een systeem dat perfect afdicht en kozijnen niet beschadigt.

Maatwerk in raamhorren en hordeuren, door woonwinkel De Bongerd

Onze service is altijd compleet vanaf het persoonlijke advies tot en met de montage in huis. Zo zorgen wij voor perfect passende raamhorren en hordeuren. Met uitsluitend kwaliteit in materialen en enkel maatwerk leveren we steeds weer horren die naadloos aansluiten en zo ongewenste pollen en insecten buitenhouden. Wil jij ook advies voor horren in jouw huis? Kom dan langs, ons team staat van maandag tot en met zaterdag voor je klaar en er zijn genoeg voorbeelden van de verschillende horren in onze woonwinkel De Bongerd

‘Home is where your story begins, enjoy’

vaste haak montage

verende haak montage

klemmontage

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.