HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

In-between gordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

In-between gordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

1483

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

In-between gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De elegante dessins.'

Klantervaring

“De Bongerd, voor het complete plaatje thuis. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘Wij zorgen altijd dat de nieuwste collecties aanwezig zijn zodat je zeker de keuze hebt uit de nieuwste raamdecoratie.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

‘Home is where your story begins, enjoy’

Inbetween Lana

Inbetween Cotton FR

Florie

brandvertragend

Versus®

Transparant en verduisterend in één!

Loux

Inbetween Cotton FR

Inbetween Etoffe

Alle afgebeelde raamdecoratie is van het merk Toppoint

In-betweens: semi-transparante gordijnen voor een subtiele lichtinval

Met in-betweens zorg je voor subtiel licht in huis. Deze semi-transparante gordijnen zijn ragfijn en zorgen voor een aangenaam spel tussen lichtinval en privacy. Een aanwinst dus voor elk interieur. Nieuwsgierig? Kom ze snel bekijken in de woonwinkel van Kesteren: De Bongerd.

Vitrage of semi-transparante gordijnen

In-betweens is een andere naam voor vitrage of semi-transparante gordijnen. Gordijnen dus die dun genoeg zijn om door naar buiten te kijken en licht in huis te laten. Maar weer niet zo dun dat je er van buiten ook door naar binnen kunt kijken. Ideaal dus voor zowel privacy als een zacht licht overdag in huis.

In-betweens in heel veel kleuren, dessins en structuren

Onze collectie in-betweens is uitgebreid en divers. Van heel veel verschillende kleuren tot en met de mooiste dessins. Maar ook in-betweens met fijne structuren in de stof. Deze tere gordijnen zijn echt de moeite waard om ze eens zelf te komen bekijken. En dat kan, in onze woonwinkel in Kesteren laten we je graag de vele in-between gordijnen zien en de mogelijkheden die ze bieden.

Topkwaliteit

Naast de tinten en dessins zijn de in-betweens ook gevarieerd in materiaal. Zo hebben we deze gordijnen in brandvertragende stoffen en van sterke, synthetische garens. Wil je liever iets van een natuurlijk materiaal, dan hebben we in-betweens die gemaakt zijn van gemengde garens op basis van wol, linnen en/of katoen. Elke stofsoort is van topkwaliteit maar elk heeft ook andere, unieke eigenschappen. Wij adviseren je graag wat het beste past bij jouw woonwens.

Combinaties met in-betweens

Doordat in-betweens semi-transparant zijn, zijn ze perfect voor overdag. Ze zorgen dan voor een mooie lichtinval en geven voldoende privacy. ’s Avonds is het echter anders, dan schijnen ze bij licht binnen toch door. Wil je dan ook je privacy? Combineer ze dan met andere raamdecoratie. In-betweens gaan bijvoorbeeld goed samen met rolgordijnen, jaloezieën en natuurlijk met overgordijnen. Welke combinatie het beste past bij jouw interieur? Dat bekijken we graag samen met jou als je ons bezoekt in De Bongerd!

Persoonlijke interieuradvies bij woonwinkel De Bongerd, Kesteren

Bezoek je onze woonwinkel De Bongerd in Kesteren, dan staat er een team voor je klaar. Om je antwoord te geven op je vragen, inspirerende woontrends te laten zien en natuurlijk voor persoonlijk interieuradvies. En wil je dat verder uitgewerkt? Dan kun je altijd om onze 2D- of 3D-plannen vragen. Kom gerust langs, je vindt ons op de woonboulevard in Kesteren met genoeg parkeerplekken voor de deur en altijd een goede kop koffie.

Caliz

Moved

Onze showroom

Advies op maat

Perform

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.