HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

899

tevreden klanten

Door een persoonlijk advies gaan onze klanten tevreden naar huis.

Wij hebben meer dan 160 reviews op Google. Deze reviews lees je hier.

Ook een review schrijven? Graag!

Dit kan hier

Wij hadden eetkamerstoelen gekocht in de woonwinkel en mochten deze ophalen in het nabij gelegen magazijn. De magazijnmedewerker gaf helaas alleen de doos met de zittingen mee.
De medewerkster van de winkel regelde direct dat de doos met de poten per pakketpost naar ons adres werden gestuurd. De volgende dag hadden we deze in huis. Als kers op de taart ontvingen we afgelopen week nog een cadeau kaart als tegemoetkoming voor het ongemak. Dat is pas klantvriendelijk.

Iee Mcbee

Leuke winkel met veel mooie meubelen. Vriendelijk personeel. Ook het naastgelegen Molen restaurant is een aanrader voor een smakelijke lunch.

Chris Hoefakker

Heel mooi en ruim opgezet. Ook de prijzen zijn ruim. Maar daar krijg je wel kwaliteit voor.

Edwin van Keulen

Super gezellige winkel.
Altijd leuk geholpen, altijd een lekker bakkie koffie. Opnieuw daar onze meubels gekocht en zeer tevreden.

An AN

Alles onder 1 dak

Prachtig gedecoreerde zaak met mooie (merken) meubels. Alles onder één dak! Vriendelijk en behulpzaam personeel! En een lekker kopje koffie??

Sharon

5 sterren

Prachtige winkel! Zowel landelijk als modern. 2e verdieping modern werkelijk geweldig. Goede service en zeer klantvriendelijk. Men geeft compleet interieur advies en je kan er terecht voor zowel meubels als stoffering. Top zaak.

Gwynn B

TOP

Keurig winkel met voor elk wat wils.

Willem Daanen

Goed stijladvies

Fantastische zaak en medewerkers. Uiterst professioneel geholpen met goed (stijl-)advies. Heerlijke cappuccino aangeboden gekregen. Een absolute aanrader! Een dag winkelen bij De Bongerd is écht genieten!

Ralf Siebelt

Geweldige winkel met erg mooie spullen. Ook garantie werkzaamheden worden keurig uitgevoerd. Aanrader!

T.w.I Methorst