HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Lamellen

bij De Bongerd in Kesteren

Lamellen

bij De Bongerd in Kesteren

120

kleuren

Zeker bij ramen met een schuine kant zijn lamellen heel mooi.

Lamellen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De kleuren, de materialen en lichtdoorlatendheid.'

Iso Reflex® lamellen

Aluminium lamellen

Stoffen lamellen

PVC lamellen

Klantervaring

“Bij De Bongerd maken ze tijd voor je. De service is uitmuntend, ontwerp in 3D laten maken en zo uitlaten voeren. Heel blij met eindresultaat.”

‘Lamellen zijn perfect voor ramen met een schuin aflopende kant, handig op kantoor.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Lamellen voor jouw interieur – bij woonwinkel De Bongerd

Lamellen zijn een ideale raamdecoratie; ze zijn tijdloos en heel praktisch. Bovendien zijn ze in veel verschillende uitvoeringen te maken. Er is dus altijd wel een soort lamel die ook mooi staat in jouw interieur. Welke het beste past in jouw huis? Vraag het ons bij woonwinkel De Bongerd in Kesteren. We staan voor je klaar met persoonlijk interieuradvies; voor het complete interieur en dus ook raamdecoratie.

Lamellen van Iso Reflex® stof, pvc en aluminium

De keuze is ruim. Ze zijn er in Iso Reflex®, stof, van pvc en in stoer aluminium. Wat je kiest hangt af van jouw woonstijl, het interieur en natuurlijk je smaak. Waar je geen rekening mee hoeft te houden, is het soort raam of de grootte van het raam. Lamellen zijn namelijk heel geschikt voor grote ramen, hoge ramen en ramen in afwijkende vormen zoals met een schuine zijde.

Van smal tot heel breed

De Toppoint lamellen in onze collectie bieden de keuze uit verschillende lamelbreedtes. Of je nu hele smalle of hele brede wil of iets daartussenin, jij kiest wat het beste past in jouw huis. En natuurlijk zijn wij er om je daarbij te adviseren.

Handig ramen lappen

Ze zijn ook heel handig als raamdecoratie bij een schuifpui. Je kunt ze immers zo opzij schuiven waardoor ze de doorgang niet blokkeren. Wat ook handig is, is de raamwasfunctie. Een slimme functie waarmee je het pakket in een keer kunt ontkoppelen. De lamellen kunnen dan eenvoudig opzij geschoven worden zodat het raam helemaal vrij is. Om bijvoorbeeld de ramen te lappen. Deze optie is niet beschikbaar bij de variant van 250 mm breed.

Persoonlijk interieuradvies bij jou thuis bij woonwinkel De Bongerd in Kesteren

In woonwinkel De Bongerd in Kesteren vind je een ruim aanbod in lamellen. Hier kun je dus alle inspiratie opdoen voor jouw interieur. En wil je daar graag advies bij? Dan staat ons deskundig en creatief team voor je klaar. Wij leveren inspirerend advies en maken als je wil ook 2D- of 3D-ontwerpen. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en voor de deur is volop gratis parkeergelegenheid. Kom je langs? De koffie staat klaar!

‘Home is where your story begins, enjoy’

Meten aan huis

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.