HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Onze winkel en vakmensen

Welkom bij De Bongerd

Welkom bij De Bongerd

Welkom bij De Bongerd

1001

adviezen

Een kijkje in onze showroom. Alles voor jouw interieur!

Volledige collecties

Interieuradvies

Service aan huis

Ervaren adviseurs

Nieuw landelijk

Landelijk wonen

Colourful living

Welkom bij De Bongerd, wij werken vanuit jouw stijl & smaak!

Wie zijn wij? Over ons is zoveel te vertellen… Onder het genot van een vers kopje koffie of thee vertellen wij je hier graag meer over. Onze filosofie? Wij werken vanuit jouw wens en stijl. Loop gerust door onze 7.000 m2 showroom om ideeën op te doen. Wij laten je graag eerst rustig rond neuzen, zonder meteen  op je nek te springen. Heb je vragen of wil je advies? Dan staan wij voor je klaar en hopen we je verwachtingen te overtreffen.

Meer dan alleen meubels

Bij de Bongerd hanteren we grofweg 3 stijlen. Dat zijn Landelijk Wonen, Nieuw Landelijk en High Class.
Maar natuurlijk kijken we naar de ontwikkelingen op de markt en bieden we binnen deze stijlen altijd het nieuwste aanbod.

In onze showroom vind je niet alleen meubels maar eigenlijk alles voor je inrichting. Denk daarbij aan slaapkamers, vloeren en natuurlijk raamdecoratie. Je kunt bij ons terecht voor mooie woonaccessoires maar ook voor een complete make-over van je inrichting. Voor iedereen is er wat wils bij De Bongerd.

Uitgebreid interieuradvies

Heb je behoefte aan uitgebreid interieuradvies? Of wil je afspreken met 1 van onze stylisten. Neem gerust contact op om een afspraak in te plannen.

We zijn vooraf graag helder over de spelregels. Ons advies is namelijk altijd gratis en vrijblijvend. Je kunt gewoon bij ons binnen komen lopen, we helpen je graag. Maar vind je het fijn om wat extra tijd te hebben of dat wij de plannen uitwerken in een 2D of 3D voorstel, dan is het handiger om een afspraak in te plannen. Bovendien vragen wij hiervoor een onkostenvergoeding, dit tekenwerk kost ons namelijk ook tijd. Wanneer je vervolgens je meubelen bij ons bestelt, komen die kosten uiteraard weer te vervallen. Vergeet je niet thuis de maten vast op te nemen of een bestaande tekening van je woning mee te nemen?

Voorstel in 2D:
€ 150 vanaf € 750 gratis | Een plattegrond met 1 of meerdere voorstellen voor de juiste indeling.

Voorstel in 3D:
€ 500 vanaf € 3.000 gratis | Een duidelijke plattegrond én een zeer realistische 3D visualisatie

Styling op locatie:
€ 250 per dagdeel vanaf € 1.000 gratis| Onze stylisten zetten bij jouw thuis de puntjes op de ‘i’

 

French living

Wij zijn specialist in landelijk wonen