HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verduisterende paneelgordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

Verduisterende paneelgordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

156

stoffen

Paneelgordijnen verduisteren perfect.

Verduisterende Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De mate van verduistering, de enorme keuze.'

Klantervaring

“Bij mijn moderne interieur staan de verduisterende paneelgordijnen fantastisch. Ik heb goed advies gehad bij De Bongerd.”

‘Wel eens gedacht aan verduisterende paneelgordijnen? Niet alleen heel strak maar ook heel eenvoudig te bedienen.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Verduisterende paneelgordijnen, mooi in elke kamer

Verduisterende paneelgordijnen zijn mooi, imposant en maken elke kamer donker als jij dat wil. Ideaal dus voor de woonkamer, slaapkamer maar ook voor op kantoor of een werkkamer. De bediening is eenvoudig en de afwerking helemaal naar wens. Paneelgordijnen passen daardoor in elk interieur. Ontdek wat mooi staat in jouw huis of op jouw werkplek en bezoek onze woonwinkel De Bongerd op de woonboulevard in Kesteren. Met inspirerend advies en veel voorbeelden staat ons creatieve team voor je klaar!

Rustig, kleurrijk of met dessins

De stoffen die gebruikt worden voor de verduisterende paneelgordijnen bieden heel veel keuze. Van rustige tinten tot felle kleuren, stijlvolle donkere kleuren en mooie dessins of ingeweven motieven. Dat maakt de keus misschien wat lastig, maar wij helpen je daar graag bij. Samen bekijken we de mogelijkheden en stellen we de raamdecoratie samen die perfect past bij jouw interieur en smaak.

Warmtewering voor het raam

De paneelgordijnen kunnen ook van een warmtewerende stof gemaakt worden. Handig voor de slaapkamer of een werkkamer! Worden de paneelgordijnen op een zakelijke plek gebruikt, dan kan het zijn dat ze van brandvertragende gordijnstof gemaakt moeten worden. En ook daarin is veel keus. Wil je graag een stof die geen vuil aantrekt, dan kan dat ook. Keus genoeg dus in verschillende gordijnstoffen voor deze mooie panelen!

Zo schoongemaakt

Paneelgordijnen zijn zo schoongemaakt, zeker als de gordijnstof al een vuilwerende coating heeft. Is dat niet het geval, dan kun je ze schoonmaken met een zachte doek of zachte borstel. Bij hardnekkige vlekken vraag je ons het beste om advies. Voorkom in ieder geval dat de stof met een harde borstel of schoonmaakmiddel behandeld wordt.

Verduisterende paneelgordijnen + andere raamdecoratie

Met verduisterende paneelgordijnen heb je geen gebrek aan privacy, maar overdag vind je het misschien wat te donker. Natuurlijk kun je de panelen dan gewoon wat opzij schuiven waardoor je zo naar buiten kijkt. Wil je dat er dan nog wel iets de directe inkijk belemmert? Combineer ze dan rolgordijnen. Daarmee heb je overdag altijd een mooie lichtinval en de combinatie ziet er strak en stijlvol uit.

Ook verduisterende paneelgordijnen bij jou thuis of op de zaak?

Wil je weten of de verduisterende paneelgordijnen ook iets zijn bij jou thuis? Of voor jouw werkplek of kantoor? Kom dan eens langs in onze woonwinkel. Hier laten we je graag alle voorbeelden zien. Samen met de vele woontrends in onze winkel en het interieuradvies van onze creatieve stylisten helpen we je aan een mooie woonstijl met bijpassende raamdecoratie.

‘Home is where your story begins, enjoy’

Kom langs

Advies op maat

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.