HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Paneelgordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

Paneelgordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

156

stoffen

Ik adviseer paneelgordijnen bij grote raampartijen.

Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je voelen!

'De afwerking, de stoffen, de vele kleuren.'

Transparante paneelgordijnen

Semi transparante paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

Klantervaring

“Blij verrast over het advies dat ik kreeg bij De Bongerd. Nooit gedacht aan paneelgordijnen. Kennis van de medewerkers is uitstekend en ze nemen ruim de tijd voor je.”

‘Kies je voor paneelgordijnen dan is er heel veel mogelijk. Ik adviseer je graag hierover. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Paneelgordijnen voor grote en hoge ramen, bij de woonwinkel in Kesteren

Ronduit indrukwekkend, zo kun je paneelgordijnen wel omschrijven. Ze zijn stijlvol, groot en ook nog functioneel. En die mooie paneelgordijnen van uitstekende kwaliteit vind je bij de woonwinkel in Kesteren: De Bongerd. Hier staat ons creatieve team voor je klaar, om je te adviseren, inspireren en alles voor je te regelen tot en met de laatste finishing touch qua styling bij je thuis.

Paneelgordijnen in het interieur

Paneelgordijnen zijn opvallende raamproducten. Echte eyecatchers die als een rustig statement hun stempel op het interieur drukken. En door de vele afwerkmogelijkheden zijn ze altijd mooi te matchen met de rest van de inrichting. Wat jouw woonstijl dus ook is, het paneelgordijn kun je daar goed op laten aansluiten.

Afwerking naar wens

Welke paneelgordijnen het mooiste staan in jouw huis, daar adviseren we je het liefst persoonlijk in. Maar we vertellen je alvast wel dat heel veel mogelijk is. Zo zijn er meer dan 292 gordijnstoffen in verschillende stofdiktes en in veel kleuren en dessins. En al die stoffen en kleuren kun je combineren op een paneel. Zoals een verduisterend paneelgordijn met een vlak transparante stof, of vice versa. Maar ook kleurvariaties of spelen met een vlak met een dessin in een verder effen paneel. Jouw smaak en woonstijl kun je heel goed benadrukken met de afwerking van de paneelgordijnen in jouw interieur.

Met houten of aluminium latjes

Een extra optie in afwerking zijn de latjes die op het paneel geplaatst kunnen worden. Standaard zit die al als onderlat in de zoom van het gordijn. Maar je kunt ook brede houten (50 mm) of vlakke aluminium (25 mm) latjes op het paneel laten plaatsen. In een verdeling en op de hoogte van jouw keuze. Die houten latjes zijn van dezelfde leverancier als de houten jaloezieën wat aantrekkelijke combinaties mogelijk maakt.

Licht en privacy

Elk paneelgordijn kan in een breedte van 50 cm tot 130 cm gemaakt worden. Hoe breder, hoe robuuster. Ze kunnen apart met de hand bediend worden of gezamenlijk via een koordsysteem. Daarmee bepaal je dus zelf hoeveel licht je naar binnen laat schijnen en de mate van privacy die je op dat moment hebt.

Als roomdivider

Ook kunnen paneelgordijnen als roomdivider worden gebruikt, meestal in heel grote ruimtes. Die deelt het dan op in een aantal kleinere ruimtes. Het paneel laat je naar wens maken zodat het als scheidingswand mooi matcht met het interieur. Bovendien zorgt zo’n roomdivider ervoor dat je flexibel bent in de indeling van de ruimte. Dit is dus ook een ideale oplossing voor zakelijke toepassingen, zoals in een kantoor of vergaderzaal.

Voor grote ramen en schuifpuien

Paneelgordijnen zijn heel geschikt voor schuifpuien en grote ramen. Die geven je volop zicht naar buiten en laten maximaal licht naar binnen. Maar wil je dat even niet, dan is het wel zo handig als je paneelgordijnen voor de ramen hebt hangen. Daarmee bepaal je zelf hoeveel lichtinval of inkijk mogelijk is. De grootte van het raam is daarbij geen probleem; de paneelgordijnen zijn er tot wel 130 cm breed en 3 meter hoog. En hangen ze voor een schuifpui? Dan heb je er geen last van als je die even openzet. Je schuift de panelen in de deuropening dan gewoon opzij. Je kunt elk paneel immers apart bedienen!

Paneelgordijnen bij De Bongerd in Kesteren

In onze woonwinkel vind je stijlvolle, sfeervolle en unieke woonstijlen en de laatste woontrends. Logisch dus dat we daarbij ook paneelgordijnen van hoge kwaliteit aanbieden. Wil je een inspirerend interieuradvies? Kom dan naar De Bongerd in Kesteren. Onze stylisten helpen je graag met persoonlijk advies en werken op verzoek ook een 2D- of 3D-interieurplan voor je uit.

‘Home is where your story begins, enjoy’

Advies op maat

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.