HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Plisségordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

Plisségordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

182

kleuren

Plisségordijnen zijn mooi te combineren met gordijnen.

Plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'Stoffen moet je voelen en de lichtdoorlatendheid zie je pas echt goed in real life.'

Transparante plisségordijnen

Semi transparante plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Klantervaring

“De service bij De Bongerd is de service uit de kunst. Kennis van de medewerkers is uitstekend en ze nemen ruim de tijd voor je.”

‘Niet alleen kun je kiezen uit kleuren en transparantie maar ook uit 20 mm of 32 mm plooi en elektrische bediening.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Plisségordijnen: verfijnde raamdecoratie voor veel ramen

Het plisségordijn is een verfijnde raamdecoratie die vaak gebruikt kan worden. De mooie plissés, plooien, maken ze elegant. En door die plooien passen ze ook in ramen met aparte vormen. Wat voor woonstijl jij ook hebt, plisségordijnen staan er vrijwel altijd bij. Laat je inspireren door de nieuwste woontrends in woonwinkel De Bongerd. Onze stylisten staan klaar om je te helpen jouw nieuwe interieur te creëren!

In veel stofsoorten

Ook plisségordijnen zijn er in talloze stofsoorten. Van transparant tot verduisterend en stoffen zonder of met coating. Die coatings maken ze lichtwerend, warmtewerend of vuilafstotend. En natuurlijk zijn al die stofsoorten er ook nog in heel veel kleuren, dessins en zelfs fade-outkleuren waarbij een tint subtiel overloopt in een andere kleur. Wordt dat lastig kiezen? Misschien wel, maar wij helpen je de mooiste keus te maken!

Aantrekkelijke raamdecoratie voor afwijkende ramen

Heb je een raam met een afwijkende vorm zoals een driehoek of halve cirkel? Dan kan dat lastig zijn als je raamdecoratie zoekt. Gelukkig kun je altijd plisségordijnen kiezen. Deze aantrekkelijke raamdecoratie is dankzij die plissés heel geschikt voor afwijkende ramen. Dat geldt ook voor dakramen, draaikiepramen en lichtkoepels. Die hebben een smalle glaslijst waar een gordijn tegenaan bevestigd moet kunnen worden zodat het niet gaat hangen als het raam openstaat. Door de smalle plooien is het plisségordijn ook hiervoor de ideale oplossing.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft De Bongerd een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Plisségordijn bedienen, ook met een app

Plisségordijnen openen, sluiten of halverwege vastzetten? Dat kan met de hand, een stok, op afstandsbediening en zelfs met een app. Het hangt er dus vanaf waar het plisségordijn hangt; is dat op een makkelijk bereikbare plek dan werkt de handgreep, de LiteRise®, prima. Bij bredere ramen worden dan twee handgrepen bevestigd. Voor een plisségordijn in een kinderkamer hebben we het veilige SmartCord® waarbij het bedieningskoord altijd even lang blijft. En wil je gewoon gemak? Dan kies je voor de elektrische bediening.

Top-down, bottom-up

Op inkijkhoogte de gordijnen vastzetten? Dat kan met plisségordijnen in top-down, bottom-up. Een techniek waarmee je het hele pakket ergens in het raam fixeert. Bovenaan, onderin of dus halverwege. Net wat jij wil. Alleen top-down of bottom-up kan overigens ook, daarmee zet je ze of alleen in de bovenste of onderste helft vast. En wil je een pakket met zowel transparante als verduisterende stof ineen? Dan kies je voor de Day & Night-plisségordijnen. Je ziet het, we maken ze net zoals jij ze wil!

In combinatie met andere raamdecoratie

Plisségordijnen combineren heel goed met andere raamdecoratie. Zoals met gordijnen. Daarmee creëer je een rijkere sfeer in huis, verbeter je de akoestiek en heb je ook een betere isolatie voor het raam. Bovendien kun je zo een transparant gordijn combineren met een verduisterende plissé. Of andersom. Wat je ook kiest, met zo’n gecombineerde set raamdecoratie verrijk je jouw interieur altijd!

Persoonlijk interieuradvies bij De Bongerd in Kesteren

Met persoonlijk interieuradvies staan we voor je klaar. We helpen je de mooiste raamdecoratie te zoeken voor jouw interieur en maken daarbij eventueel ook een 2D- of 3D-tekening. Kom langs, je vindt in Kesteren.

‘Home is where your story begins, enjoy’

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.