HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

PVC lamellen

bij De Bongerd in Kesteren

PVC lamellen

bij De Bongerd in Kesteren

120

kleuren

Praktisch en mooi, zeker op het werk.

PVC lamellen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuren, de kleuren, het gemak.'

Klantervaring

“PVC lamellen staan echt mooi in mijn badkamer. Met 1 draai heb ik de inkijk geregeld.”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

PVC lamellen; strakke en moderne raamdecoratie

Met pvc lamellen voor het raam heb je direct een moderne uitstraling in huis. Deze raamdecoratie is strak en ook nog eens heel veelzijdig. Ze zijn er in veel kleuren en dessins en kunnen in verschillende uitvoeringen gemaakt worden. Voorbeelden van deze raamdecoratie kun je altijd komen bekijken in onze woonwinkel in Kesteren: De Bongerd.

Privacy en licht naar wens

Met verticale lamellen regel je zowel privacy als licht naar wens. Met een enkele handbeweging of een druk op de knop open en sluit je ze net zover als jij wil. Deze lamellen worden met een koord bediend.

PVC lamellen met gaatjes voor meer transparantie

Bij lamellen denk je niet snel aan transparantie, toch is dat mogelijk. Door ze te laten perforeren. Zo krijg je transparante pvc lamellen waarbij je zelf bepaalt hoeveel licht er doorheen schijnt. We laten de lamellen op maat maken. Wil je dus veel transparantie? Dan laten we er meer gaatjes in maken! Deze transparante pvc lamellen zijn mooi voor thuis en op de zaak. Wil je ze eens zelf komen bekijken? Kom dan naar De Bongerd.

Snel schoongemaakt

PVC lamellen zijn snel schoongemaakt. Je doet dat als volgt: verwijder de lamellen uit de rails door ze los te klikken en leg ze op een egale ondergrond. Met een zacht, vochtig doekje en een sopje maak je ze gemakkelijk schoon. Vervolgens droog je ze met een zachte doek. Daarna hang je ze weer zo terug.

Vochtbestendige pvc lamellen

Voor vochtige ruimtes zijn pvc lamellen heel geschikt doordat ze vochtbestendig zijn. Je kunt ze daardoor ook in de keuken of badkamer ophangen! Het railsysteem is van aluminium en roest dus niet. Evenmin bevatten deze lamellen stof waardoor er ook geen schimmel op komt.

Voor kleine tot hele grote ramen

De lamellen zijn er in een aantal lamelbreedtes: 52, 89 en 127 mm. Van heel smal tot heel breed dus. Elk lamelpakket kan ook nog eens tot een totale breedte van wel 6 meter gemaakt worden. Of je dus kleine of hele grote ramen hebt, lamellen zijn altijd mogelijk. Kies je voor de breedste lamel dan wordt die in een lamelrail bevestigd.

Ook in jouw interieur pvc lamellen?

Zijn pvc lamellen ook iets voor jouw interieur? Bezoek onze woonwinkel en laat je inspireren door de vele varianten en kleuren en de nieuwste trends in wonen. Wij staan voor je klaar met persoonlijk advies en helpen je een keus te maken in de raamdecoratie voor jouw huis of zaak. Van maandag tot en met zaterdag vind je ons op de woonboulevard in Kesteren.

‘Home is where your story begins, enjoy’

Advies op maat

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.