HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Nieuw! Toppoint outdoor screens

mooi voor buiten, koel binnen

1483

kleuren

Voor elk interieur hebben wij raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Iso Reflex® lamellen

Versus® gordijnen

EasyClick

Elektrische raamdecoratie

Gordijnen

Vouwgordijnen

Jaloezieën

Rolgordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Horren

Lamellen

Plisségordijnen

Klantervaring

“Bij De Bongerd in Kesteren hebben ze mij goed geadviseerd. Gelijk mijn hele woonkamer aangepast en een mooi ontwerp laten maken. Zeer tevreden over service van het personeel.”

‘Ook toe aan een make-over van jouw kamer? Maak een afspraak voor advies op maat.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

‘Home is where your story begins, enjoy’

Kijkje in onze woonwinkel

 

De mooiste raamdecoratie voor jouw interieur, bij De Bongerd, Kesteren

De mooiste raamdecoratie voor jouw interieur vind je in onze woonwinkel. Met persoonlijk interieuradvies, de nieuwste woontrends en een creatief team stylisten helpen we je de perfecte match voor jou te vinden. Zodat je van je huis een fijn thuis maakt. Kom langs en laat je verrassen en inspireren. We staan voor je klaar bij De Bongerd in Kesteren.

Kwaliteit in raamdecoratie en een ruime collectie

Bij De Bongerd staan we garant voor kwaliteit. In service, in materialen en dus ook in de raamdecoratie die we aanbieden. Voor wat voor een soort raam je ook een raamproduct zoekt en bij welke woonstijl ook, wij hebben het hier in onze ruime collectie. We adviseren je met verrassende voorstellen en praktische tips, zowel voor jouw huis als bedrijf. Van gordijnen en lamellen tot Duette®Shades of horren. Kom langs en ontdek zelf de mooiste collectie in raamdecoratie.

Persoonlijk en vakkundig

Kwaliteit in raamdecoratie vraagt om maatwerk. En dat leveren wij vanaf je eerste bezoek aan onze winkel. Met altijd persoonlijk advies door een stylist die je bijstaat vanaf dat je je komt oriënteren totdat het gemonteerd in je huis hangt. Van het inmeten, de confectie en het monteren, we regelen het met onze vakmensen. Een persoonlijke en vakkundige aanpak door ons creatief team, zo helpen we je aan het interieur waarin jij je thuis voelt.

Interieuradvies en 2D- of 3D-plannen

Ons interieuradvies is compleet maar altijd persoonlijk. Jouw woonwensen en de mogelijkheden van jouw interieur staan altijd centraal. Wij weten wat de nieuwste woontrends zijn en welke mogelijkheden de raamproducten hebben maar richten ons eerst op dat wat jij belangrijk vindt. Privacy, lichtinval, akoestiek, ga je ook werken in de ruimte of is het voor een slaapkamer? Ook kijken we naar wat nog meer van invloed is, zoals de muren en vloeren of aan welke kant van het huis de zon staat. Zo stellen we een interieuradvies samen waar je wat mee kunt. En wil je dat ook voor je zien? Dan kunnen we een 2D- of 3D-plan voor je samenstellen.

Raamdecoratie bij De Bongerd

Van gordijnen en rolgordijnen tot paneelgordijnen, vouwgordijnen en lamellen of van Duette®Shades en jaloezieën tot plisségordijnen en horren, de collectie raamdecoratie bij De Bongerd is compleet, divers en van uitstekende kwaliteit. Met een breed scala aan kleuren en dessins en de nieuwste of meest bijzondere stoffen vind je hier altijd iets voor jouw interieur. Ontdek bijvoorbeeld het unieke No Limits; een sterke, UV-bestendige gordijnstof die soepel aanvoelt maar wel in vochtige ruimtes opgehangen kan worden.

Raamdecoratie combineren

Door raamdecoratie te combineren, breng je meer sfeer in huis en profiteer je van meerdere voordelen. Zoals de combinatie van een transparant gordijn met een verduisterend gordijn. Die set samen zorgt voor meer isolatie, meer privacy en een optimale akoestiek naast een prettige lichtfiltering overdag. Ook biedt zo’n combinatie meer mogelijkheden in kleuren en stoffen. Met een combinatie in raamdecoratie bereik je meer in het interieur dan met de raamproducten apart.

Op zoek naar raamdecoratie? Bezoek de woonwinkel in Kesteren: De Bongerd

Als je op zoek bent naar raamdecoratie dan ga je naar onze woonwinkel in Kesteren; De Bongerd. Met persoonlijk interieuradvies helpen wij je de mooiste set raamdecoratie samen te stellen voor jouw interieur en voor jouw woonstijl. Laat je inspireren en kom langs. We staan voor je klaar van maandag tot en met zaterdag.

 

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.