HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Raamhorren

bij De Bongerd in Kesteren

32

combinaties

Horramen zijn ideaal en in vele soorten verkrijgbaar.

Klantervaring

“Bij De Bongerd werkt personeel dat uitstekende adviezen geeft!”

‘Weet je niet welk hor er mogelijk is en wil je graag een offerte op maat? We komen gratis bij je opmeten.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Raamhor, een passende hor voor elk raam

Met een raamhor houd je insecten zoals muggen en vliegen makkelijk buiten elke kamer. Als de raamhor goed past natuurlijk. Wij zorgen voor op maat gemaakte raamhorren, ook als het raam een afwijkend formaat heeft. Wil jij ook in huis genieten van de frisse buitenlucht zonder dat beesten of pollen naar binnen komen? Vraag ons dan om advies, bij woonwinkel De Bongerd in Kesteren hebben we volop mogelijkheden om een raamhor op maat te maken.

Een vaste raamhor in een draaikiepraam

Een draaikiepraam, zo’n raam dat naar binnen toe opendraait, komt in veel huizen voor. Speciaal voor deze ramen is de vaste raamhor ontwikkeld. Die kan in aluminium, houten en kunststof kozijnen geplaatst worden. Er is namelijk geen montage voor nodig. Dit type raamhor heeft een unieke afdichting waardoor de hor perfect aansluit zonder het kozijn te beschadigen.

De voordelen

Een raamhor heeft veel voordelen. Ze zijn ten eerst geschikt voor veel soorten ramen, ook als die extra groot zijn. Bovendien sluiten ze heel soepel, wat handig is als je de hor zo nu en dan even uit het kozijn moet halen. Aan de uitvoering is ook veel aandacht besteed. Zo heeft een raamhor een subtiel design waardoor het niet teveel opvalt, het is gemaakt van een stevig aluminium frame en het kan in vijf profielkleuren uitgevoerd worden.

Houd pollen buiten met het juiste horrengaas

Net als met de andere horren die wij leveren, kan ook de raamhor van verschillende soorten horrengaas worden voorzien. Zoals het fijne pollenwerende gaas dat 90% van de pollen tegenhoudt. Of het extra transparante gaas. Dat is een uniek en gepatenteerd horrengaas gemaakt van heel dunne, bijna onzichtbare hightech vezels. Daarmee heb je meer ventilatie en kun je ongehinderd naar buiten kijken.

Mogelijke raamhorren voor jouw huis

Wil jij ook een raamhor voor jouw huis? Laat ons je dan adviseren welk type raamhor het meest geschikt is. Dat hangt onder meer af van de ramen maar ook van jouw persoonlijke wensen. Zet jij bijvoorbeeld regelmatig de ramen even open? Dan kun je voor een rolhor of de inzethor kiezen.

Raamhorren, altijd met persoonlijk advies bij woonwinkel De Bongerd in Kesteren

Vraag ons gerust om advies voor de beste raamhor in jouw huis. Wij staan voor je klaar bij woonwinkel De Bongerd in Kesteren. Met veel keuze en voorbeelden en een team van vakmensen die je persoonlijk adviseren. Kom je snel langs? We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag.

‘Home is where your story begins, enjoy’

Rolhor

met tussenstop

verende haak montage

vaste haak montage

borstelafdichting

Inzethor

met tussenprofiel

Rolhor in dakraam

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.