HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Rolgordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

Rolgordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

301

kleuren

Ik adviseer een combinatie van gordijnen en rolgordijnen.

Rolgordijnen verkopen wij niet online, dat ziet er allemaal hetzelfde uit!

'De structuren, de kleuren in het echt.'

Transparante rolgordijn

Semi transparant rolgordijn

Gratis inspiratie magazine


Kijkje in de showroom

Verduisterend rolgordijn

Duo rolgordijnen

Klantervaring

“De Bongerd in Kesteren, daar slaag je voor je volledige inrichting!”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Meetservice

Rolgordijnen, voor vrijwel elk raam

Met rolgordijnen heb je een raamproduct in huis dat geschikt is voor vrijwel elk raam. Of dat nu een raam in een vochtige ruimte is, een heel groot raam of een schuin raam zoals een dakraam of draaikiepraam. Deze strakke designklassiekers vind je in de woonwinkel van Kesteren: De Bongerd.

Sfeer in elk interieur

Rolgordijnen zijn mooi in elk interieur. Je kiest ze in een kleur en stofsoort die past bij jouw woonstijl en laat ze naar wens afwerken. Zo is er altijd de sfeer in huis die jij wenst en een raamdecoratie die past bij jouw interieur. De rolgordijnen in onze collectie zijn er in bijna 300 stofsoorten, variërend van transparant tot verduisterend maar ook als trendy duo-rolgordijn.

Functioneel

Behalve sfeervol zijn ze ook heel functioneel. Zo zijn ze geschikt voor grote ramen, tot wel een breedte van maar liefst 4,2 meter. En is dat nog niet groot genoeg? Dan koppelen we twee rolgordijnen zodat ze een raam tot wel 8 meter breed bedekken. Daarnaast heb je veel opties qua coating. De gordijnstof kan bijvoorbeeld isolerend of brandvertragend zijn dankzij een coating.

Naar wens afgewerkt

Een rolgordijn is heel divers qua afwerking. Dat je al een keus hebt in kleur, dessin en zelfs ingeweven motieven spreekt voor zich. Maar je kunt een rolgordijn ook naar wens laten afwerken met verschillende design profielen. Zoals de onderlat en koof. Daarin zijn verschillende opties, van stijlvol hout tot stoer aluminium. En kies je voor het verduisterende rolgordijn? Weet dan dat je die ook met zijgeleiding kunt nemen, dan schijnt er geen licht langs de zijkanten.

Voor schuine ramen zoals draaikiep- of dakramen

Schuine ramen lijken misschien niet handig voor rolgordijnen maar dat is niet zo. Ook bij dakramen en draaikiepramen kun je voor deze raamdecoratie kiezen. Doordat ze met de zijkant tegen het raam bevestigd worden blijven ze mooi strak hangen, ook dus als het raam schuin staat. Speciaal voor deze ramen hebben we een strakke licht aluminium omlijsting wat voor een maximale verduistering zorgt.

Rolgordijnen in de badkamer en keuken

In de badkamer en keuken kunnen niet alle raamproducten opgehangen worden vanwege het vocht in die ruimtes. Maar wel rolgordijnen! Je moet ze dan wel van een screendoek laten maken, dat is een vocht- en schimmelwerende gordijnstof. Die stof is gemakkelijk schoon te maken en zorgt ervoor dat de rolgordijnen ook in de vochtige ruimtes lang mooi blijven.

Contra-rollende rolgordijnen

Een raamklink zorgt ervoor dat een rolgordijn niet mooi strak voor het raam hangt. Daarom maken we bij ramen waar raamklinken in de weg zitten, de rolgordijnen contra-rollend. De gordijnstof rolt dan voorlangs van de buis af. Zo is er meer ruimte tussen de stof en de klink. Een simpele oplossing waardoor het rolgordijn ook bij een raamklink mooi hangt! Moeten de rolgordijnen voor ramen strak voor het raam hangen? Ook dan adviseren we om ze contra-rollend te bevestigen.

Persoonlijk interieuradvies en vakkundige montage

Voor elk huis willen we het mooiste woonresultaat bereiken. Daarom leveren wij altijd persoonlijk interieuradvies en zorgen voor een vakkundige montage door een specialist uit ons team. Eventueel maken we ook een 2D- of 3D-woonplan voor je waarbij we je gehele interieur meenemen in ons advies. Voor jouw interieur ga je dus naar onze woonwinkel: De Bongerd in Kesteren. Van maandag tot en met zaterdag staan we voor je klaar.

‘Home is where your story begins, enjoy’

Screendoek, ook voor rolgordijnen

Onze showroom

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.