HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Laat je verrassen door onze nieuwe Scala® collectie!

100% aluminium

design tot in detail

Altijd een passende kleur en breedte

Met 5 lamelbreedtes (16-25-35-50-70 mm) en wel 104 kleuren, betongroen exclusief ook in 35mm, vind je altijd een mooie match bij jouw interieur. Houd je van glanzend of mat, zoek je een mooie structuur of zelfs perforatie. Design afwerking van de bedieningsstang en koordgewichten.

Het bovenprofiel is er op kleur of kies voor zwartstructuur, grijsstructuur, twee kleuren wit structuur, alu- of champagne-geanodiseerd. Tot wel 6,9 meter aan 1 stuk! De Scala® jaloezieën moet je gezien hebben, kom langs bij onze winkel of maak een afspraak.

Geen roest

Het grootste voordeel van 100% aluminium jaloezieën ten opzichte van de houten variant is natuurlijk het feit dat ze vocht- en schimmelwerend zijn. Deze raamdecoratie doet het dus ook goed in vochtige ruimtes zoals de keuken of de badkamer.

De lamellen, bovenprofiel en onderlat zullen zelfs op die plekken niet roesten of schimmelen.

Geperfectioneerd design

Snel je privacy of lichtinval geregeld

Of je nu overdag aan het werk bent of ’s-avonds t.v. kijkt, in beide gevallen is daglicht dat op het scherm komt storend. Maar jaloezieën kunnen dit binnenvallende licht heel goed filteren zodat het wel aangenaam licht blijft in de ruimte zonder dat het zonlicht irriteert. En is juist privacy nodig tijdens een gesprek op het werk of ’s avonds thuis? Dan regel je dat ook heel gemakkelijk met deze raambekleding. De unieke afgeronde achterzijde van het Scala® bovenprofiel zorgt voor minimaal kierend licht bij volledige sluiting. Met mooie strakke gefreesde openingen, geen deuken en alle zijden op kleur.

Een Scala® aluminium jaloezie past altijd

Bij De Bongerd in Kesteren vind je de mooie en design aluminium jaloezieën. Want welke ruimte in huis je er ook mee wilt aankleden, ze passen overal. In erkers, vochtige ruimtes, in een minimalistisch, Scandinavisch of juist industrieel interieur en zowel in huizen als op werkplekken. Bezoek onze showroom en zie zelf hoe mooi, strak en praktisch aluminium jaloezieën zijn!

 

Klantervaring

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.’

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Soepele bediening

Naast de standaard koordbediening, kun je bij de 16, 25 en 50 mm lamellen, ook kiezen voor monoketting of kies voor elektrische bediening. Wij, jouw adviseurs van De Bongerd, demonstreren ze graag voor je.
Monoketting: De innovatieve monoketting zorgt voor een lichte & soepele bediening van de Scala® jaloezie. 1 chique ketting voor kantelen en optrekken, in bijpassende kleuren.
Elektrisch, ook Tilt-Only functie: strakke afgewerkte usb-c aansluiting, alleen van Toppoint. Tilt-Only, uitsluitend voor het kantelen van de lamellen. Keuze uit Brel of Somfy.

 

USB aansluiting

Zonder dopjes aan onderzijde

Esthetisch en slim design

Scala®; perfect functionerende jaloezieën in een bijzonder esthetisch design. Elk onderdeel is slim doordacht. Zo is het bovenprofiel gesloten zodat stof en vuil er geen vat op heeft en heeft het aan de achterzijde een welving waardoor de kier tussen de bovenste lamel en het bovenprofiel minimaal is. Ook ontbreken de dopjes onder de onderlat zodat de jaloezie strak op je vensterbank of vloer valt. Tot wel 6,9 meter breed en alle zijden op kleur.

Scala® & EasyClick®

Perfect voor draaikiepramen, Scala® jaloezieën in combinatie met het boor- en schroefvrije EasyClick. De 25 mm jaloezieën worden dan in het EasyClick® frame op het raam bevestigd zodat ze op het raam blijven zodra het draaikiepraam opengezet wordt. Met een aluminium frame, bovenprofiel, tuimelstang en handgreepje op kleur. Het EasyClick® frame is verkrijgbaar in 5 kleuren, in mat of structuur. Plaatsen zonder boren of schroeven! Kom ze snel bekijken in Bemmel.

Bevestiging op het raam zonder boren

Unieke collectie ladderbanden,
dé finishing touch

Bij Dé Huismeesters vind je een grote collectie ladderbanden, ook van Toppoint Deze zijn door onze designers ontworpen voor een perfecte afstemming op jouw jaloezie en gordijnen. Niet alleen een fraaie combinatie maar ook een betere verduistering. Het ladderband valt voor de openingen van de lamellen waardoor kierend licht wordt verminderd. In 12 kleuren in 10, 25 en 38 mm. Ga voor ton-sur-ton of contrasterend. Of kies 1 van de nieuwe kleuren: zilver, brons en koper. Deze kleuren zijn er ook voor het ladderkoord, net dat beetje extra.

Verdubbel je uitzicht en lichtinval

OpenView®

Jouw nieuwe jaloezieën, altijd op maat gemaakt

De mooiste Scala® jaloezieën worden natuurlijk op maat gemaakt voor de ramen van jouw huis. Wij kunnen dat natuurlijk voor je regelen. En wil je meer weten over het combineren met aluminium jaloezieën, kleuradvies of een restyling van jouw interieur? Maak dan een afspraak voor meer informatie. Natuurlijk kunnen wij ook bij jou thuis inmeten en plaatsen.