HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Scala® XL7 jaloezieën

bij De Bongerd in Kesteren

Scala® XL7 jaloezieën

bij De Bongerd in Kesteren

Scala® XL7 jaloezieën

bij De Bongerd in Kesteren

500

kleuren

Scala® XL7 jaloezie, altijd elektrisch én tot wel 690 cm breed.

Strakke vormgeving tot in het kleinste detail.

'Perfect voor elke ruimte, ook badkamer en keuken!'

Klantervaring

“Bij De Bongerd in Kesteren ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Scala® XL7: aluminium jaloezieën, bijna 7 meter breed

De breedste aluminium jaloezie, dat is de Scala® XL7. Een jaloezie die bijna 7 meter breed is. 690 cm om exact te zijn. Breed, strak en van uitstekende kwaliteit is deze jaloezie ook nog eens elektrisch te bedienen. Een topproduct van Toppoint dus en ook verkrijgbaar via onze woonwinkel De Bongerd.

Voor elke (grote) ruimte

De Scala® XL7 jaloezie is net als de andere aluminium jaloezieën van Scala®, van zeer goede kwaliteit. En doordat het geheel van aluminium is gemaakt, is het ook geschikt voor elke ruimte. Als het een hele grote ruimte is natuurlijk. Deze extralarge jaloezie heeft wel wat oppervlakte nodig om maximaal tot z’n recht te komen!

Ook als roomdivider of bij projecten

De lamellen van de XL7 zijn, zoals je mag verwachten, ook robuust. Je hebt de keus uit 50 mm en 70 mm, breed en nog eens extra breed dus. Met deze riante look past het heel goed bij de hele grote ramen. Thuis maar ook bij projecten en utiliteitsgebouwen. En wat dacht je ervan om deze grote jaloezieën als roomdivider in een kantoortuin of hal te gebruiken? Met de strakke vormgeving komt het goed tot z’n recht in een industriële omgeving zoals een loods of hal.

Naar wens af te werken

Qua kleur en afwerking is er veel mogelijk om deze jaloezieën helemaal naar wens af te laten werken. De lamellen van 50 mm breed zijn er in ruim 45 kleuren, die van 70 mm breed in 8 tinten. De bovenbak en de onderlat zijn ook in veel kleuren leverbaar en zijn met veel aandacht afgewerkt. De bovenbak is bijvoorbeeld lichtafsluitend en de onderlat puur design.

Elektrisch bedienbaar, ook via app

Zo’n grote jaloezie lijkt misschien lastig te bedienen maar eigenlijk gaat dat heel gemakkelijk. Aansluiten kan ook als er niet een direct stroompunt vlakbij zit. Je krijgt er altijd een afstandsbediening bij. De Scala® XL7 kan ook met een app geopend en gesloten worden als je het aansluit op de smart hub, zoals die van Brel Home of Klik aan Klik uit. Hoe dat precies werkt, leggen we je graag in onze woonwinkel uit.

De grootste aluminium jaloezieën, bij woonwinkel De Bongerd in Kesteren

Hoe groot deze jaloezieën ook zijn, ze werken heel soepel en zijn perfect om lichtinval en privacy naar wens te regelen. Of dat nu bij je thuis is of op de zaak. Wil je de Scala® XL7 wel eens zelf zien? Bezoek dan De Bongerd op de woonboulevard in Kesteren. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en ons team staat voor je klaar met persoonlijk interieuradvies en een maatwerk aanpak. Daarmee zorgen we voor jaloezieën die goed ingemeten en gemonteerd, mooi matchen met jouw interieur.

Houten jaloezie

Aluminium jaloezie

Scala® XL7 jaloezie

Meetservice thuis

Onze showroom

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.