HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

157

kleuren

Met zoveel kleuren is er voor jou ook een Iso Plissé® gordijnen!

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“De adviseurs bij De Bongerd nemen echt de tijd voor je, zij geven uitstekende adviezen.”

‘Heb je kunststof kozijnen? Kies dan voor het EasyClick systeem met lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen, dan hoef je niet te boren of te schroeven.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen; blikdichte raamdecoratie

De lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen zijn blikdichte, stijlvolle raamdecoratie. Blikdicht omdat het wel licht doorlaat maar directe inkijk hindert. Ook heel geschikt voor bij de werkplek dus! Deze mooie lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen passen in elk soort raam en besparen energie dankzij de typische honingraatstructuur. Kom eens langs in onze woonwinkel op de woonboulevard in Kesteren en we laten ze je graag zien!

Veel kleuren, dessins en soorten stof

Deze lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen zijn er in veel kleuren, veel dessins en ook in verschillende gordijnstoffen. Bijvoorbeeld die met een brandvertragende coating of de stofsoorten die voldoen aan de Europese eisen voor lichttransmissie. Dat is een normering die aangeeft hoeveel licht ze mogen doorlaten op bijvoorbeeld een werkplek. Met dit ruime aanbod is er altijd wel iets dat past bij jouw interieur of bij jouw werkplek. En wil je het combineren? Kies dan mooie overgordijnen erbij. Ook die zijn er in talloze kleuren en dessins. Creëer een stijlvolle combinatie voor een rijke uitstraling, extra isolatie en een fijne akoestiek.

Energiebesparend en zo schoon

De lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen hebben net als de andere Iso Plissé® gordijnen de kenmerkende honingraatstructuur. Dat staat heel stijlvol maar zorgt ook voor een stilstaande luchtlaag voor het raam waardoor de warmte van binnen minder snel verloren gaat. Dat levert een energiebesparing tot wel 25% op! Bovendien zijn Iso Plissé® gemakkelijk schoon te maken; even afvegen met een borstel is al genoeg als je voor een stofsoort kiest die stofwerend is. Andere gordijnstoffen kunnen zelfs gewassen worden. Dit moet natuurlijk wel volgens het wasvoorschrift.

Drie plooibreedtes

De Iso Plissé® gordijnen zijn er in drie plooibreedtes. Bij hele grote ramen raden we vaak de breedste plooi van 64 mm aan. Dat geeft het interieur een stoere look. Heeft een elegantere uitstraling jouw voorkeur? Weet dan dat we ze ook in smalle plooien van 32 mm en zelfs 25 mm hebben. Die laatste zijn ook heel geschikt voor de smalle glaslijsten van draaikiepramen.

Privacy met overgordijnen of Iso Plissé® gordijnen Day & Night

Semi-transparante gordijnen betekent dat ze blikdicht zijn. Deze lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen bieden overdag dus voldoende privacy omdat je er niet zo doorheen kijkt maar ze wel prettig licht doorlaten. Is het eenmaal donker buiten en zijn binnen de lichten aan, dan kijk je er wel doorheen. Om dan toch voldoende privacy te hebben kun je ze mooi combineren met dikkere overgordijnen. Of kies voor de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen Day & Night. Dat is een pakket Iso Plissé® gordijnen dat bestaat uit twee stofsoorten; semi-transparant of transparant gecombineerd met een verduisterende gordijnstof. Elk kan het raam geheel bedekken zodat je voor overdag de dunnere stof hebt en voor de avond de verduisterende Iso Plissé® gordijnen.

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen, ook bij dakramen, lichtkoepels en andere aparte ramen

Niet alle ramen zijn van een standaard rechthoekige vorm. Heb je een raam met een aparte vorm of op een plek die lastig te berlichtdoorlatende Iso Plissé® gordijneneiken is? Zoals een lichtkoepel, een dakraam of gewoon een heel hoog raam? Dan kies je het beste voor de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen. Deze kunnen op maat gemaakt worden voor deze lastige vormen en zijn altijd goed bedienbaar met de hand, een draaistang of elektrisch met afstandsbediening of app.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® gordijnen is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft De Bongerd een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen bij woonwinkel De Bongerd in Kesteren

Bezoek zelf onze woonwinkel De Bongerd in Kesteren voor persoonlijk interieuradvies. Bij ons vind je volop wooninspiratie en alle informatie en voorbeelden voor mooie raamdecoratie, zoals ook de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Er is volop gratis parkeergelegenheid en we zetten de koffie voor je klaar!

 

‘Home is where your story begins, enjoy’

Ik vertel je graag alles over dit product!

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.