HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Semi-transparante paneelgordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

Semi-transparante paneelgordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

156

stoffen

Paneelgordijnen adviseer ik zeker voor kantoor.

Semi-transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Met rolgordijnen in dezelfde tint heb ik een strakke look die precies het juiste licht doorlaat.”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval en combinaties in je interieur? Samen maken we de beste keus!’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Semi-transparante paneelgordijnen voor jouw interieur

Combineer privacy in huis met sfeervol licht door semi-transparante paneelgordijnen voor de ramen te hangen. Deze strakke en imposante raamdecoratie past in elk interieur doordat ze helemaal naar wens af te werken zijn. Wat het mooiste staat bij jou thuis? Daar adviseren wij je graag persoonlijk in. Bezoek onze woonwinkel in Kesteren en laat je inspireren!

Imposante afmetingen

Paneelgordijnen zijn van zichzelf best opvallend maar kunnen tot echt imposante afmetingen gemaakt worden; tot wel 1,3 meter breed en 3 meter hoog. Hang daarvan een paar naast elkaar voor het raam en je hebt een indrukwekkende muur van raamdecoratie. En een element dat jouw woonstijl nog eens verder benadrukt. Met de afmetingen waarin paneelgordijnen mogelijk zijn, zijn ze dus heel geschikt voor de echt grote of hoge ramen of schuifpuien.

Heel aanwezig of als rustige basic

Door het formaat zijn paneelgordijnen vrij opvallend maar toch kunnen ze ook als een rustige basic in het interieur dienen. Het hangt er maar net vanaf welke stof en welke kleur je kiest. Met het ruime aanbod van gordijnstoffen kunnen ze in ieder geval net zo rustig of druk gemaakt worden als jij mooi vindt. De stoffen zijn er in neutrale en luxe donkere kleuren, hippe trendtinten maar ook zachte pastels. Zoek je iets met een dessin? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. En wil je een combinatie van kleuren en dessins? Dan maken we dat. Met paneelgordijnen heb je ongekend veel mogelijkheden waardoor het helemaal passend bij jouw smaak en interieur gemaakt kan worden.

Coatings voor warmtewerende of brandvertragende gordijnstoffen

De paneelgordijnen kun je ook met gordijnstoffen laten maken die voorzien zijn van een coating. Er zijn coatings die warmtewerend zijn of brandvertragend. Zoek je paneelgordijnen voor een zakelijke omgeving zoals een kantoor? Dan kan zo’n brandvertragende coating ook als eis door de verzekering gesteld worden.

Reinigen van semi-transparante paneelgordijnen

Het reinigen van de semi-transparante paneelgordijnen gaat meestal vrij gemakkelijk. Zeker als de stof al voorzien is van een speciale coating waardoor het vuilafstotend wordt. Zit die coating er niet op, dan kan het goed schoongemaakt worden met een droge doek of zachte borstel. Hard boenen, een harde borstel of een schoonmaakmiddel mag in geen geval gebruikt worden.

Combinaties met paneelgordijnen

Een semi-transparant paneelgordijn laat het licht wel naar binnen schijnen en biedt overdag voldoende privacy. Maar ’s avonds schijnt het toch door als dan binnen het licht aan is. Wil je ook dan je privacy? Combineer de paneelgordijnen dan met een verduisterende raamdecoratie. Zoals jaloezieën of rolgordijnen. En die laatste kun je zelfs van dezelfde stof als de paneelgordijnen laten maken. Ook handig als je naast de grote ramen ook een kleiner raam in dezelfde ruimte hebt!

Semi-transparante paneelgordijnen mooi afgewerkt bij woonwinkel De Bongerd

Semi-transparante paneelgordijnen kunnen net als de andere helemaal naar wens afgewerkt worden. Zo kun je de gordijnstof al variëren door te kiezen voor een andere openingsfactor waardoor er nog iets meer licht doorheen kan schijnen. Of je werkt ze af met een latje van aluminium of hout. Dat hout komt uit dezelfde lijn als de houten jaloezieën wat een mooie combinatie maakt. Wil je weten wat het beste past bij jouw interieur? Bezoek dan onze woonwinkel in Kesteren. Ons team staat voor je klaar met een persoonlijk interieuradvies en een goede kop koffie.

‘Home is where your story begins, enjoy’

Meetservice

Onze showroom

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.