HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Semi-transparante rolgordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

Semi-transparante rolgordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

301

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

Semi-transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die lichtfiltering wil je beleven!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Met de strakke cassette aan de bovenzijde en de mooie champagnekleurige onderlat zijn mijn rolgordijnen heel stijlvol geworden.”

“Regelmatig veranderen de collecties en hebben wij altijd de nieuwste in huis. Kom langs om alles goed te bekijken.”

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Semi-transparante rolgordijnen: blikdichte raamdecoratie

Met semi-transparante rolgordijnen heb je overdag een aangenaam licht in huis en voldoende privacy. Deze stof is namelijk blikdicht zodat het inkijk verhindert. Maar ’s avonds kan er wel doorheen gekeken worden. Gelukkig combineren deze rolgordijnen heel mooi met gordijnen. Zo zorg je voor overdag een fijne lichtinval en ’s avonds voldoende privacy. Een mooie combinatie vind je bij woonwinkel De Bongerd in Kesteren, wij helpen je met persoonlijk interieuradvies aan een set raamdecoratie die helemaal past bij jouw woonstijl.

Voor zowel de woonkamer als de werkkamer

Deze blikdichte rolgordijnen zijn ideaal voor vrijwel elke ruimte in huis. Van de woonkamer tot de werkkamer zijn rolgordijnen van semi-transparante gordijnstof heel geschikt. Ze filteren het licht waardoor je met dit raamproduct prima beeldschermwerk kunt doen zonder dat het licht er vervelend in schijnt. Maar ook in de huiskamer of slaapkamer is het prettig als het licht niet zo fel naar binnen schijnt. Ook kunnen deze rolgordijnen extra isolerend worden gemaakt of nog meer zonlicht werend. Door te kiezen voor een gordijnstof met een metallic of perlex coating.

Design afwerking met esthetische onderlatten

Rolgordijnen hoeven niet gewoon maar een paar rolgordijnen te zijn. Je kunt ze helemaal naar wens laten afwerken. Zoals met design elementen. Dat kunnen de onderlatten zijn die ervoor zorgen dat het rolgordijn altijd mooi strak hangt. Maar door hun design-look hebben ze ook een esthetische functie. Ze zijn er in hout, ovaal gestoffeerd en strak aluminium. Voorbeelden hiervan kun je in onze woonwinkel zelf komen bekijken.

Maatwerk in afwerking

De afwerking van semi-transparante rolgordijnen is altijd maatwerk. Passend bij jouw interieur en jouw woonwensen worden deze rolgordijnen gemaakt. Dat kan een elektrische bediening zijn zodat je op je gemak, en zelfs via een app, de rolgordijnen kunt openen en sluiten. Maar ook met zijgeleiding waardoor de rolgordijnen mooi strak blijven zitten, ook als het raam schuin staat zoals bij een dakraam of een draaikiepraam dat openstaat. En wil je een mooie cassette of een kleurgecoördineerde afwerking? Dan regelen we dat ook.

Mooi met overgordijnen

Stijlvolle en praktische raamdecoratie die in jouw interieur past en zorg voor meer wooncomfort? Dat zien we graag. En met ons persoonlijke interieuradvies regelen we dat ook voor je. Bijvoorbeeld door te kijken naar combinaties in raamdecoratie die passen bij jouw woonstijl. Bij semi-transparante rolgordijnen staan overgordijnen heel mooi, of verduisterende gordijnen. Die combinatie oogt comfortabel maar zorgt ook voor een betere akoestiek en meer isolatie. En natuurlijk heb je er meer privacy door! Combineer deze raamproducten met de juiste kleuren of dessin en je benadrukt jouw woonstijl nog eens extra.

Identieke gordijnstof bij paneelgordijnen

Heb je ook paneelgordijnen in huis? Dan kun je voor een kleiner raam semi-transparante rolgordijnen kiezen in een identieke gordijnstof. Een stijlvolle combinatie die ook nog eens rustig oogt in de ruimte.

Semi-transparante rolgordijnen voor jouw interieur met ons persoonlijke advies

Semi-transparante rolgordijnen zijn mooi en functioneel. Wil je weten of ze ook in jouw interieur passen? Vraag ons dan om een persoonlijk interieuradvies. Wij staan voor je klaar met koffie en altijd inspirerende voorbeelden in woontrends. Kom langs, we zijn geopend van maandag tot en met zaterdag op de woonboulevard van Kesteren.

 

‘Home is where your story begins, enjoy’

Advies op maat

Meetservice

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.