HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Sharp Wave® gordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

Sharp Wave® gordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

Sharp Wave® gordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

10

kleuren

Sharp Wave® in-betweens, de meest strakke plooien

Sharp Wave® gordijnen koop je niet zomaar, die moet je zien!

'De meest strakke plooien en opzij geschoven een heel smal pakket'

Klantervaring

“Bij De Bongerd in Kesteren krijg je full-service. Advies in 3D gekregen en bij mij thuis werd alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

In 3 stappen kies je het perfecte Sharpe Wave® gordijn

Stap 1. Maak een keuze uit de 10 kleuren
Stap 2. Kies de kleur van de haken en band
Stap 3. Kies de door jou gewenste kleur trekstang, structuur wit, structuur zwart of design grijs.

Maak vrijblijvend een afspraak, voor uitgebreid advies.

Bekijk hier de folder

 

Sharp Wave®, gordijnen met de strakste plooien

Een zachte uitstraling en de strakste plooi, dat zijn de Sharp Wave® gordijnen. Een stijlvolle raamdecoratie van de zachte in-betweens met plooien zo scherp als lamellen. Dit nieuwste gordijn van Toppoint is een aanwinst voor elk interieur, of dat nu volgens een moderne, landelijke of klassieke woonstijl is ingericht. Wil je het eens zelf zien? Dan kom je naar woonwinkel De Bongerd in Kesteren.

In-between gordijnstof

Het Sharp Wave® gordijn bestaat uit banen in-between gordijnstof die met elkaar verbonden zijn via een ragfijne opengewerkte naad. Elke naad vormt een messcherpe vouw waardoor het gordijn als geheel een bijzonder en strak lijnenspel laat zien en het gordijn in mooie, strakke banen recht voor het raam blijft hangen.

Indrukwekkend hoog, oneindig breed

De vouwen van de Sharp Wave® zijn superstrak en verbinden de panelen. Daardoor is de breedte van dit gordijn oneindig. Elk paneel kan weer met een volgende worden verbonden. En de hoogte van het gordijn is net zo indrukwekkend: 309 cm. Voor hoge ramen, brede ramen of allebei, het Sharp Wave® gordijn is altijd een uitstekende keus!

Finishing touch in de afwerking

De gordijnstof is leverbaar in meerdere kleuren zoals het tijdloze taupe of het trendy mosgroen en koper. Maar ook de verdere afwerking van het Sharp Wave® gordijn is helemaal naar wens te maken zoals een afwerkingsband en haken in wit of zwart. En natuurlijk de design trekstang waarbij gekozen kan worden uit structuurwit, grijs of structuurzwart.

Scherp contrast voor elke woonstijl

Een gordijn dat opzijgeschoven wordt is meestal een dik pakket, maar niet de Sharp Wave®. Ook opzij geschoven blijft het strak en neemt weinig ruimte in. In elke situatie is dit gordijn dus superstrak. Maar toch betekent dat niet dat het alleen mooi staat in een modern of minimalistisch interieur. Juist als je van tegenstellingen houdt, staat dit gordijn heel goed bij andere woonstijlen zoals landelijk of bij een eigenzinnig high class interieur. Met de Sharp Wave® creëer je een scherp contrast in elke woonstijl!

Combinaties met andere raamdecoratie

De Sharp Wave is een in-between gordijn. Overdag zorgt het dus voor een subtiele lichtinval en biedt het wat privacy, maar ’s avonds helemaal niet. Wil je dat wel, dan kun je het goed combineren met andere raamdecoratie zoals verduisterende rolgordijnen, plisségordijnen, Duettes of jaloezieën van hout of aluminium. Voldoende combinatiemogelijkheden dus om de raamdecoratie mooi te matchen met de rest van je interieur!

Kom de Sharp Wave® zelf zien, bij woonwinkel De Bongerd in Kesteren

Sharp Wave® is een innovatief gordijn en heel nieuw. Logisch dus als je het dan eerst eens in het echt wil zien. En dat kan in onze woonwinkel. We laten je dan graag de vele mogelijkheden in kleur en combinaties met andere raamdecoratie zien en kunnen je persoonlijk interieuradvies geven over de toepassing van de Sharp Wave® in jouw woning of kantoor. Wil jij dat ook? Weet je dan welkom bij De Bongerd in Kesteren.

‘Home is where your story begins, enjoy’

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.