HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Stoffen lamellen

bij De Bongerd in Kesteren

Stoffen lamellen

bij De Bongerd in Kesteren

150

kleuren

Stoffen lamellen zijn er in zeer veel stoffen en kleuren.

Stoffen lamellen verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De vele stoffen, de kleuren.'

Klantervaring

“Nooit verwacht dat stoffen lamellen zó mooi konden staan. Verrassend. De adviseurs van De Bongerd weten waar ze het over hebben.”

‘Met lamellen van stof filter je licht zoals jij wilt. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Stoffen lamellen in veel kleuren en dessins

Elk interieur krijgt een aangename sfeer met lamellen van stof. En door de vele varianten in stofsoort, kleur en dessin is er ook altijd een die mooi staat in jouw woning. Voor volop inspiratie en de nieuwste trends in wonen kom je naar onze woonwinkel in Kesteren, De Bongerd.

Brandvertragende of warmtewerende stoffen

Stoffen lamellen kunnen ook extra veilig zijn, als ze voorzien zijn van een coating. Zo hebben we stoffen met een brandvertragende coating. Komen ze op kantoor te hangen, dan is dat vaak een vereiste. Heb je juist een kamer waar het snel te warm wordt? Kies dan voor de warmte- en lichtwerende coating. Daarmee blijft het in huis veel aangenamer van temperatuur.

Ook voor de badkamer of keuken

Bij de badkamer of keuken denk je waarschijnlijk niet meteen aan lamellen van stof als mogelijke raamdecoratie. Maar dat kan wel! Met de No Limits-stof, die is vocht- en schimmelwerend. Een unieke gordijnstof die soepel en zacht aanvoelt maar toch heel geschikt voor vochtige ruimtes!

Voor elke werkplek

Of je nu thuis werkt of op de zaak, op elke werkplek kan lichtinval storen bij een beeldscherm. Lamellen zijn dan de ideale raamdecoratie. Ze zijn er in verschillende diktes zodat je kunt kiezen of je meer lichtinval wil of meer gefilterd licht. En natuurlijk kun je de lamellen ook nog gewoon. Kortom, deze lamellen zijn heel fijn voor de werkplek. In ons assortiment hebben we vele varianten. Kom eens langs en je kunt zelf beoordelen wat je mooi vindt en wat past bij jouw werkplek. Of laat ons je adviseren.

Van transparant tot verduisterend

Natuurlijk kun je ook bij ons stoffen lamellen vinden voor jouw woonkamer, slaapkamer of andere plek in huis. Het assortiment gordijnstoffen bestaat uit verschillende diktes, van transparant tot verduisterend. Elk is er in ruim 100 tinten en met meerdere dessins. Wij adviseren je graag welke combinaties mogelijk zijn en welke stof mooi staat als lamellen bij jou thuis.

Lamelbreedtes bij stoffen lamellen

Lamellen van stof zijn er in drie breedtematen; 89, 127 en 250 mm. De breedste lijkt wat op een smal paneelgordijn en wordt in een lamelrail geplaatst. De smallere lamellen zijn voorzien van een ketting met verzwaringsgewicht zodat ze mooi recht blijven hangen. En wist je dat je de bredere lamellen kunt laten afwerken met houten latjes? Mooi voor bijvoorbeeld de landelijke woonstijl!

Schoonmaken van stoffen lamellen

Ook deze raamdecoratie kun je schoonmaken, maar de manier waarop verschilt wel per stofsoort. Sommige stoffen zijn te reinigen met een vochtige doek, andere met een zachte borstel. En in een enkel geval kun je ze zelfs in de wasmachine doen. Wat de beste manier is voor de lamellen van jouw keuze, vertellen wij je.

Stoffen lamellen bij De Bongerd in Kesteren

Ontdek de mooie lamellen in onze woonwinkel De Bongerd in Kesteren. Daar kun je ze zelf zien en voelen. Wij staan voor je klaar met een compleet interieuradvies, antwoord op je woonvragen en natuurlijk een goede kop koffie. Zien we je snel?

‘Home is where your story begins, enjoy’

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.