HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Transparante paneelgordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

Transparante paneelgordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

Transparante paneelgordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

156

stoffen

Bij hoge ramen staan paneelgordijnen prachtig.

Transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je in het echt zien!

'De mate van transparantie, de enorme keuze in soorten stoffen.'

Klantervaring

 

“De Bongerd is een bedrijf dat uitstekende adviezen geeft!”

‘Transparante paneelgordijnen filteren subtiel licht en kun je ook combineren met verduisterende raamdecoratie.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Transparante paneelgordijnen bij De Bongerd in Kesteren

Transparante paneelgordijnen zijn imposant en sfeervol als raamdecoratie in huis. Door het formaat zijn ze perfect voor grote ramen en schuifpuien. De fijne, transparante gordijnstof zorgt er weer voor dat het licht subtiel wordt gefilterd. Prachtige sfeermakers dus, en ook te koop bij onze woonwinkel De Bongerd in Kesteren.

Van transparant tot heel transparant

Een transparant gordijn dat toch nog transparanter kan? Ja, dat bestaat. Er zijn namelijk verschillen in transparante gordijnstof door de openingsfactor. Dat geeft de mate van transparantie aan. De openingsfactor kan variëren van 1% tot 5%. Hoe hoger de factor, hoe meer licht het doorlaat. Wat dat in de praktijk betekent? Dat kun je het beste zelf zien. In onze woonwinkel kun je transparante paneelgordijnen met verschillende openingsfactoren vergelijken.

Paneelgordijnen schoonmaken

De transparante paneelgordijnen zijn over het algemeen eenvoudig en goed schoon te maken. Zeker als je voor een gordijnstof hebt gekozen die is voorzien van een vuilafstotende coating. Door die beschermlaag is het reinigen heel eenvoudig en in veel gevallen niet eens nodig. Heb je een paneelgordijn met een gordijnstof zonder coating, dan kun je het goed schoonmaken met een droge doek of zachte borstel. Wat we je sterk afraden is om bij het schoonmaken een schoonmaakmiddel te gebruiken of hard op de stof te wrijven. Zit er een hardnekkige vlek op de stof, vraag ons dan om advies.

Combinaties met andere raamdecoratie

Transparante gordijnstoffen zijn mooi en sfeervol, maar bieden ’s avonds geen privacy. Gelukkig kun je ook paneelgordijnen goed combineren met andere raamdecoratie. Zoals rolgordijnen of jaloezieën. En wist je dat je de rolgordijnen zelfs van dezelfde stof als de paneelgordijnen kunt maken? Kies je voor een verduisterend rolgordijn, dan heb je een mooie combinatie die ook nog eens heel functioneel is!

Afwerking naar smaak

Een paneelgordijn is veel meer dan een recht gordijn, het kan helemaal naar smaak afgewerkt worden! Natuurlijk kun je kiezen uit meerdere stofsoorten en veel kleuren. Maar je kunt ook variëren met de dikte van een stof per paneel; bijvoorbeeld een vlak verduisterend in een transparant paneelgordijn. En op de panelen kunnen latjes aangebracht worden, van aluminium of hout en op verschillende hoogtes. Zo maak je de paneelgordijnen dus passend bij jouw woonstijl en interieur.

Persoonlijk interieuradvies in paneelgordijnen

Ben je je nog aan het oriënteren op raamdecoratie? Of wil je meer weten over paneelgordijnen? Je bent altijd welkom in onze woonwinkel in Kesteren. Wij zijn er voor je met inspirerende voorbeelden, persoonlijk interieuradvies en een winkel waarin je zelf de laatste woontrends kunt bekijken. Kom langs, we zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en de koffie staat voor je klaar.

‘Home is where your story begins, enjoy’

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.