HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Transparante plisségordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

Transparante plisségordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

183

kleuren

Plisségordijnen in transparante uitvoering filteren elegant het licht.

Transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben.

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“De Bongerd heeft ervaren adviseurs die echt tijd steken in goed interieuradvies.”

‘Maak gerust een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Transparante plisségordijnen bij de woonwinkel in Kesteren

Subtiele lichtinval maakt elk interieur mooier en sfeervoller. En transparante gordijnen zorgen voor zo’n licht in huis. Bij woonwinkel De Bongerd in Kesteren hebben we in die fijne gordijnstof ook de elegante plisségordijnen. Stijlvol en multi-inzetbaar omdat het in allerlei soorten ramen past. Welke het mooist is in jouw interieur? Daar adviseren wij je graag persoonlijk in.

Betere privacy en akoestiek bij transparante plisségordijnen

Met transparante plisségordijnen voor het raam heb je niet veel privacy. Overdag zijn ze blikdicht maar ’s avonds kijk je er doorheen. Combineer je ze met andere raamdecoratie zoals bijvoorbeeld verduisterende gordijnen, dan heb je betere privacy en een betere akoestiek. Dankzij de dikkere stof van die gordijnen. Maar dat is niet het enige voordeel van die combinatie. Samen vormen ze ook een sfeervol geheel en geven ze je interieur een comfortabele uitstraling. De perfecte combi dus!

De gordijnplooien: heel smal en smal

De gordijnplooien van plisségordijnen zijn heel smal, 20 mm en smal, 32 mm. Dit geeft ze hun elegante uitstraling maar is daarnaast ook heel handig. Doordat de plooien zo smal zijn, kunnen ze goed in ramen met een smalle glaslijst. Zoals dakramen, draaikiepramen en ramen in erkers of serres. De stof steekt niet uit je kozijn waardoor het een mooi geheel vormt met het raam.

Gecoate gordijnstof

De transparante plissés zijn er in veel kleuren en dessins maar ook met verschillende coatings. Die gecoate stof is heel handig omdat ze de plissés bijvoorbeeld warmte werend maken. Of vuilafstotend. Voorbeelden van plisségordijnen met een coating kun je altijd in onze woonwinkel zelf komen bekijken.

Transparante plisségordijnen schoonmaken

Door die vele plooien lijken plisségordijnen niet makkelijk schoon te maken. Toch valt dat wel mee. De transparante plisségordijnen zijn al stofwerend gemaakt waardoor zo nu en dan afvegen met een zachte borstel genoeg is. Heb je daarbij ook nog een vuilafstotende coating, dan zullen de plissés helemaal niet snel vies worden. Zou je de plissés toch een keer graag willen wassen? Kijk dan op het wasvoorschrift en let met elektrische bediening op dat er geen water bij komt.

EasyClick voor de montage

Plisségordijnen worden strak tegen het raam gemonteerd. Het handigste is dat met EasyClick. Dat is een montagesysteem dat werkt met een klittenbandconstructie. Hierdoor is het heel sterk en is het niet nodig om te boren of schroeven in de kozijnen. EasyClick kan in vijf RAL-kleuren geleverd worden zodat het altijd matcht met jouw interieur.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft De Bongerd een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Transparante plisségordijnen voor jouw interieur, bij De Bongerd in Kesteren

Wil je weten of deze stijlvolle raamdecoratie ook iets is voor jouw interieur? Kom dan naar De Bongerd. In onze woonwinkel hebben we verschillende voorbeelden van de transparante plisségordijnen en een creatief team met stylisten. Zij regelen het voor je van het persoonlijke advies tot en met de montage in huis. Nieuwsgierig? Je bent welkom van maandag tot en met zaterdag aan de Batterijenweg in Kesteren.

‘Home is where your story begins, enjoy’

Onze showroom

Advies op maat

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.