HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Transparante rolgordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

Transparante rolgordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

301

kleuren

Een transparant rolgordijn staat prachtig bij gordijnen.

Transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je aanraken!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Heel blij met het 3D ontwerp van De Bongerd. Mijn woonkamer is nu helemaal af!”

‘Met een transparant rolgordijn filter je licht op subtiele wijze. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Subtiel licht in huis met transparante rolgordijnen

Met transparante rolgordijnen ben je verzekerd van een subtiel licht binnen. Zowel voor thuis als op de werkplek en op kantoor zijn dit prachtige en functionele raamproducten. Vind de mooiste rolgordijnen voor jouw interieur bij onze woonwinkel De Bongerd in Kesteren. Met een persoonlijk interieuradvies helpen we je graag een keus te maken in onze ruime collectie.

Rolgordijnen op maat gemaakt

Raamdecoratie staat pas echt mooi als het op maat gemaakt is. Daarom leveren wij altijd maatwerk, vanaf het advies tot en met de montage. Koop je bij ons transparante rolgordijnen? Dan weet je dus dat we die precies zo maken naar jouw wens en zo dat het perfect past bij jouw interieur.

Afwerking naar wens

Wist je dat rolgordijnen veel opties in afwerking hebben? Afhankelijk van waar jij ze wil ophangen en wat jij mooi vindt, kunnen we ze afwerken met sfeervolle of stoere details en handige functies. Zoals de elektrische bediening of bediening via een app. En komt het rolgordijn in een schuin dak te hangen? Dan adviseren we je om zijgeleiding erbij te nemen zodat het mooi strak blijft. Maar ook de uitstraling van de meer technische elementen zijn geheel naar wens. Zoals de onderlat. Daarmee geef je het rolgordijn een designlook die past bij jouw woonstijl. Zoals de houten onderlat voor meer warmte of een vleugje Deens design. Of de strakkere aluminium onderlat voor een modernere look. Ook de cassette, koof en het montageprofiel is zo naar wens af te werken.

In combinatie met andere gordijnen

Enkel transparante rolgordijnen voor het raam is overdag prima, maar ’s avonds biedt het geen privacy. Combineer ze daarom met andere raamproducten, zoals een verduisterend gordijn of een dikker overgordijn. Je hebt dan een prima oplossing voor de privacy maar het staat ook nog eens heel comfortabel en zorgt voor een aangename akoestiek in huis. De combinaties die je met rolgordijnen en gordijnen kunt maken, zijn eindeloos. Er is altijd wel een mooie kleur- en/of dessincombinatie die perfect past bij jouw interieur.

Rolgordijnen van dezelfde stof als paneelgordijnen

Rolgordijnen en paneelgordijnen combineer je niet voor hetzelfde raam, maar wel in dezelfde ruimte! Bijvoorbeeld als je een kleiner raam hebt bij verder vooral grote ramen. Voor zo’n klein raam kun je dan heel goed een rolgordijn hangen. Die kunnen we laten maken van dezelfde stof als het paneelgordijn. Daarmee heb je een rustige en uniforme uitstraling terwijl je wel twee verschillende raamproducten hebt.

Kwaliteit in transparante rolgordijnen, bij De Bongerd

Bij De Bongerd staan we garant voor service en kwaliteit. Met persoonlijk interieuradvies, maatwerk en een creatief team van stylisten staan we voor je klaar, van advies tot en met montage. Voor het mooiste raamproduct dat jouw woonstijl onderstreept. Kom langs om onze collectie zelf te bekijken. De koffie staat klaar en voor de deur kun je gratis parkeren.

‘Home is where your story begins, enjoy’

Meetservice

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.