HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Transparante vouwgordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

Transparante vouwgordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Transparante Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Advies thuis gekregen over vouwgordijnen. Direct alles op laten meten en een duidelijke offerte. Perfecte service.”

‘Meerdere vouwgordijnen naast elkaar? Kies dan voor elektrische bediening, dat is wel zo gemakkelijk.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Transparante vouwgordijnen voor meer sfeer in huis

Met transparante vouwgordijnen breng je meer sfeer in huis. Ze laten het daglicht aangenaam naar binnen schijnen terwijl het direct naar binnenkijken toch gehinderd wordt. Een prettig licht in huis dus samen met privacy overdag. Welk vouwgordijn het beste bij jouw interieur past? Die vind je in onze woonwinkel De Bongerd met het persoonlijke interieuradvies van ons team. Kom je langs? Je vindt ons op de woonboulevard in Kesteren.

Een beetje tot heel erg transparant

Een transparant vouwgordijn kan een beetje tot heel erg transparant zijn. De keus is aan jou. Er zijn verschillende gordijnstoffen die variëren in dikte. Van heel erg doorschijnend tot blikdicht. Meer privacy voor bijvoorbeeld ’s avonds creëer je heel eenvoudig door de transparante vouwgordijnen te combineren met verduisterende gordijnen of overgordijnen. Zo geniet je overdag volop van jouw vouwgordijnen maar heb je ’s avonds toch maximale privacy.

Maatwerk bij vouwgordijnen

Net zoals bij al onze andere producten, leveren we ook maatwerk bij de vouwgordijnen. Vanaf het eerste advies tot en met de montage aan huis. Zo weet je zeker dat je een raamproduct krijgt dat perfect in jouw interieur past. We zorgen onder meer voor een nauwkeurige inmeting en laten de gordijnen vakkundig maken. De afwerking is eveneens van hoge kwaliteit, onder meer door de materialen die gebruikt worden. Zoals de gordijnstof van Toppoint en de holle baleinen van aluminium waardoor ze licht maar wel heel sterk zijn. Hierdoor blijft de gordijnstof altijd mooi strak hangen. En met oog voor detail zorgen we ervoor dat de baleinen en garens qua kleur afgestemd worden op de kleur van de gordijnstof en stikken we de baleinen aan de achterzijde als de stof een doorlopend dessin heeft.

Transparante vouwgordijnen bij De Bongerd, woonwinkel in Kesteren

Mooie transparante vouwgordijnen van hoge kwaliteit die perfect passen bij jouw woonstijl, die vind je bij De Bongerd. De woonwinkel in Kesteren. Van maandag tot en met zaterdag staat ons creatieve team voor je klaar met een persoonlijk interieuradvies en altijd een goede kop koffie. Zien we je snel?

 

‘Home is where your story begins, enjoy’

Onze showroom

Meetservice

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.