HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

157

kleuren

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn ideaal voor de kinderkamer.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Iso Plissé® gordijnen gecombineerd met gordijnen zorgen voor sfeer en de juiste verduistering in mijn slaapkamer. Handig met het up-en-down systeem.”

‘Doordat de draden door de honinggraat structuur van de Iso Plissé® gordijnen heen loopt verduisteren ze volledig.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen bij de woonwinkel in Kesteren: De Bongerd

Mooie raamdecoratie die ook nog verduistert? Dat zijn deze Iso Plissé® gordijnen. Stijlvol en praktisch zijn ze geschikt voor elke woonstijl en elk raam. Ook als die een aparte of afwijkende vorm heeft. Kom snel naar onze woonwinkel De Bongerd in Kesteren en laat je verrassen door de vele mogelijkheden en stijlen van de Iso Plissé® gordijnen. We staan voor je klaar met een persoonlijk interieuradvies en natuurlijk een kop goede koffie!

Maatwerk voor elk raam

De verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn beschikbaar in drie verschillende plooibreedtes; 25, 32 en 64 mm. We adviseren je welke plooibreedte het mooiste staat in jouw huis en laten ze vervolgens op maat maken. Zo zorgen we ervoor dat ze perfect passen en aansluiten bij de vorm van jouw ramen en natuurlijk bij jouw woonstijl. En kies je voor de verduisterende Iso Plissé® gordijnen omdat je geen enkele lichtinval wil als je ze sluit? Dan adviseren we je ook het juiste montagesysteem. Zoals de EasyClick. Daarmee komt geen licht via de zijkanten meer naar binnen, het past goed in smalle kozijnen en wordt bevestigd zonder te boren of te schroeven.

Samen met andere raamdecoratie

Wil je het echt donker in huis hebben? Dan lukt dat met de verduisterende Iso Plissé® gordijnen. De koorden zijn daarin namelijk aan de binnenzijde verwerkt zodat de gordijnstof echt helemaal dicht is. Heel handig dus maar voor overdag is dat wel erg donker. Combineer ze daarom met mooie in-betweens of transparante gordijnen. Een stijlvolle combinatie en een waarmee je ongewenste inkijk overdag voorkomt. Of kies voor de Iso Plissé® gordijnen Day & Night. Dat is een pakket raamdecoratie met twee soorten stof. Daarmee heb je dan in een keer een geheel verduisterende raam én een transparante set Iso Plissé® gordijnen voor het raam.

Altijd echt donker, bij elk type raam

Als het donker moet zijn, moet je het in huis ook donker kunnen maken. Als je wil slapen bijvoorbeeld. Zeker met onhandige ramen zoals een dakraam of een lichtkoepel kan dat wel eens lastig zijn. Maar niet als je voor de verduisterende Iso Plissé® gordijnen kiest. Die kunnen met zijgeleiding of het EasyClick-systeem strak voor het raam gemonteerd worden. En het openen of sluiten van de raamdecoratie is ook bij hoge ramen geen probleem met de Iso Plissé® gordijnen. Die kun je met een bedieningsstok laten uitvoeren, maar veel handiger is natuurlijk nog een afstandsbediening of app! En wist je dat de verduisterende Iso Plissé® gordijnen ook isoleren? Dat is wel zo prettig in een slaapkamer!

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft De Bongerd een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Zo maak je verduisterende Iso Plissé® gordijnen schoon

De verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn gemaakt van een stofwerende gordijnstof. Daardoor is het schoonmaken heel gemakkelijk. Je hoeft ze alleen maar soms af te borstelen met een zachte borstel. In enkele gevallen kun je ze ook wassen of reinigen met een vochtige doek. Heb je de elektrisch bedienbare uitvoering? Let dan wel op dat de techniek niet met water in aanraking komt.

Iso Plissé® gordijnen bij woonwinkel De Bongerd in Kesteren

Een persoonlijk advies voor jouw interieur krijg je van ons creatieve team in onze woonwinkel vol inspiratie. Bezoek De Bongerd in Kesteren en laat je verrassen. We laten je graag de verduisterende Iso Plissé® gordijnen zien en de vele mogelijkheden die je daarmee hebt in jouw woonsituatie. Zien we je snel? We staan van maandag tot en met zaterdag voor je klaar!

‘Home is where your story begins, enjoy’

Maatwerk advies

Meten aan huis

Onze showroom

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.