HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verduisterende gordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

Verduisterende gordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

1250

kleuren

Met de juiste voering kan alles verduisterend worden.

Verduisterende Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je ervaren!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Mijn gordijnen verduisteren écht 100% dankzij de black-out voering. Bij De Bongerd heb ik heel goed advies gekregen!”

‘Gordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag met een maatwerk advies.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Verduisterende of gevoerde gordijnen voor echt donkere kamers

Echt goed slapen doe je in een kamer die ook echt goed donker is. Daar heb je verduisterende gordijnen voor nodig. Wij hebben daarvoor meer dan 1.000 gordijnstoffen. En wil je toch een andere gordijnstof? Dan kunnen wij ze verduisterend maken door ze te laten voeren. Keuze genoeg dus in verduistering voor elke kamer, bij woonwinkel De Bongerd in Kesteren.

Zo maak je gordijnen echt verduisterend

We hebben heel veel gordijnstoffen die van zichzelf al verduisterend zijn. Maar gaat jouw voorkeur toch naar een andere gordijnstof? Dan is dat geen punt. Dan maken we die verduisterend voor je! Dat doen we door het gordijn te laten voeren met een goede verduisteringstof waarvoor we een aantal opties hebben:
• Basic verduisteringstof: een beschermende stof
• Molton verduisteringstof: dit materiaal biedt veel verduistering, absorbeert geluid en geeft de gordijnen zelf een royale uitstraling
• Dimout verduisteringstof: een soepele stof die grotendeels verduistert
• Blackout verduisteringstof: deze stof zorgt voor totale verduistering

De gordijnplooien bij verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen zijn van zichzelf vaak al van een zwaardere stof. En laat je gewone gordijnen voeren, dan wordt het totale pakket gordijnen ook best zwaar. Toch heb je ook bij zware of dikke gordijnen nog veel keus in de gordijnplooien. De enkele plooi en de driedubbele plooi kunnen vrijwel altijd. Maar ook de moderne en strakke Wave-plooi. Wat het beste past bij jouw woonstijl en bij de gordijnen van jouw keuze, daar adviseren wij je persoonlijk in.

Voordelen

Er zijn meer redenen om voor gordijnvoering te kiezen dan alleen verduistering. De voeringstof maakt het totale gordijn dikker waardoor het geluiddempend wordt. De akoestiek in huis verbetert dus. Ook is de dikkere stof isolerend en blijft het daardoor langer warm in huis. En schijnt de zon vol op de gordijnen overdag? Weet dan dat de voeringstof ervoor zorgt dat de gordijnstof niet verkleurt.

Verduisterende gordijnen voor jouw interieur, bij woonwinkel De Bongerd in Kesteren

Met ons persoonlijk interieuradvies helpen we je de verduisterende gordijnen voor jou thuis uitkiezen. Daarbij kijken we natuurlijk naar jouw woonwensen en de inrichting die je wil of al hebt. Maar we kijken ook naar andere raamdecoratie waarmee je deze gordijnen kunt combineren. Zoals transparante vouwgordijnen, mooie in-betweens of jaloezieën. Bezoek onze woonwinkel De Bongerd in Kesteren en we laten je graag onze ruime collectie in raamdecoratie zien.

‘Home is where your story begins, enjoy’

Onze showroom

Advies op maat

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.