HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verduisterende plisségordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

Verduisterende plisségordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

182

kleuren

Combineer eens verduisterende plissé met in-between gordijnen.

Verduisterende Plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“De plisségordijnen zijn echt perfect in mijn driehoekige ramen. Goed advies en thuis op laten meten.”

‘’Heb je afwijkende ramen, qua vorm. Wij komen gratis bij je thuis opmeten zodat de plisségordijnen zeker goed passen.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Verduisterende plisségordijnen, voor een echt donkere kamer

Verduisterende plisségordijnen maken elke ruimte echt donker. Ook als het een zolder is met een schuin dakraam of een kamer met een lichtkoepel. In onze woonwinkel in Kesteren laten we je graag de voorbeelden van deze fijne raamdecoratie zien. Want behalve heel functioneel zijn ze ook gewoon echt heel mooi!

Verduisterende plisségordijnen samen met transparante plissés

De verduisterende plisségordijnen zijn natuurlijk perfecte raamdecoratie voor de avond en nacht. Maar combineer ze met transparante plissés en ze zijn ideaal voor dag én nacht. Met het handige Day & Night-model. Dat is een pakket gordijnstof dat bestaat uit een transparant en verduisterend plisségordijn. Elk is groot genoeg om het gehele raam te bedekken. Zo kun je ze dus overdag en ’s avonds of ’s nachts gebruiken. Wil je liever een andere raamdecoratie samen met de verduisterende plisségordijnen? Combineer ze dan met transparante gordijnen of in-betweens voor een sfeervolle uitstraling.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft De Bongerd een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Verduisterende plisségordijnen, gemakkelijk te bedienen

Een hoog raam of een dakraam kan lastig zijn om bij te komen. Het bedienen van een plisségordijn lijkt dan ook niet eenvoudig. Maar daar zijn allerlei oplossingen voor ontwikkeld. Zoals een draaistang, koord of bedieningsstok. En ook elektrisch te bedienen met afstandsbediening en zelfs een app. Is het plisségordijn wel gewoon binnen handbereik? Dan kan het ook van een mooie handgreep voorzien worden om het te openen of sluiten.

In twee plooibreedtes

De plisségordijnen zijn er in twee plooibreedtes; 20 en 32 mm. De smalste past goed in ramen met een smalle glaslijst zoals de draaikiepramen. Ze steken dan niet uit en blijven daardoor mooi in het kozijn. Voor een iets robuustere look is er de wat bredere plooi. Beide varianten kun je zelf beoordelen in onze woonwinkel of vraag ons advies wat het meest geschikt is voor jouw interieur.

Voor de slaapkamer, zolder en thuiskantoor

De verduisterende plisségordijnen kun je eigenlijk in elke ruimte ophangen, behalve in vochtige ruimtes. Van de huiskamer tot de slaapkamer en van de zolder tot je thuiskantoor, deze plissés zijn de ideale raamdecoratie. En laat je ze ook nog in de handige top-down, bottom-up variant uitvoeren, dan kun je ze elke keer op de gewenste hoogte in het raam zetten. Handig bijvoorbeeld om het zonlicht uit je beeldscherm te weren of directe inkijk te blokkeren.

Coating erbij?

Plisségordijnen zijn standaard voorzien van een stofwerende coating. Maar je kunt ook voor gordijnstoffen kiezen die nog een extra coating erbij hebben. Zoals een brandvertragende, warmtewerende of zelfs vuilafstotende coating. In een zakelijke omgeving is de brandvertragende stof vaak vereist door verzekeraars. Maar wil je zelf graag een koele slaapkamer hebben, dan kies je natuurlijk de warmtewerende coating.

Het schoonmaken van plisségordijnen

Doordat elk plisségordijn al een stofwerende coating heeft, zijn ze allemaal gemakkelijk te onderhouden. Gewoon soms even afborstelen met een zachte borstel volstaat. In sommige gevallen kunnen ze ook gewassen worden. Is er sprake van een elektrische bediening, dan mag die techniek natuurlijk niet met het water in aanraking komen. Kijk verder ook goed naar het wasvoorschrift of vraag ons om advies.

Verduisterende plisségordijnen bij woonwinkel De Bongerd, Kesteren

Wil je de verduisterende plisségordijnen zelf eens bekijken? Wees dan welkom in onze woonwinkel De Bongerd in Kesteren. Met persoonlijk interieuradvies, inspirerende woontrends en een creatief team dat een uitstekende service biedt, helpen we je altijd aan een inrichting en raamdecoratie die past bij jouw woning en stijl. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en voor de deur kun je gratis parkeren.

‘Home is where your story begins, enjoy’

Met EasyClick

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.