HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verduisterende rolgordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

Verduisterende rolgordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

301

kleuren

Verduisterende rolgordijnen adviseer ik voor de slaapkamer.

Verduisterende Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Met de afstandsbediening van mijn elektrische rolgordijnen kan ik zelfs vanuit mijn bed mijn slaapkamer verduisteren.”

‘Rolgordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Verduisterende rolgordijnen maken het echt donker in huis

Verduisterende rolgordijnen doen precies wat ze moeten doen: ze maken het echt donker in huis. Ideaal dus voor een goede nachtrust! In onze woonwinkel De Bongerd in Kesteren vind je volop voorbeelden van deze rolgordijnen en zijn wij er om je daarin persoonlijk te adviseren en te zorgen voor een perfecte montage bij jou in huis. Dan weet je zeker dat de rolgordijnen goed passen en naadloos aansluiten zodat ze ook echt verduisteren!

Echt verduisterend met de juiste gordijnstof en montage

Verduisterende rolgordijnen die toch nog licht doorlaten via de kieren, daar heb je niets aan. Vandaar dat wij ervoor zorgen dat deze rolgordijnen ook echt verduisteren. Door je de juiste gordijnstof te adviseren, die perfect op maat te maken zodat het goed aansluit en ervoor te zorgen dat het strak gemonteerd wordt. Hiervoor hebben we een brede collectie met verschillende verduisterende gordijnstoffen en een deskundig team dat het zorgvuldig inmeet en monteert. En heb je een schuin raam zoals een dakraam of draaikiepraam? Dan adviseren we je om zijgeleidingsprofielen te gebruiken zodat er geen licht van de zijkanten naar binnen schijnt.

Meer voordelen dan verduistering

Deze rolgordijnen bieden meer voordelen dan alleen verduistering. Ze kunnen ook warmtewerend zijn, extra isolerend of brandvertragend. En we hebben ze ook in een vuilafstotende variant. Verschillende gordijnstoffen zijn van een coating voorzien, vandaar de verschillende eigenschappen. Het is aan jou welke je kiest.

In combinatie met andere raamdecoratie

Een echt donker huis is heel fijn als dat ook de bedoeling is. Maar zodra je ze opendoet wil je misschien toch iets dat direct binnenkijken blokkeert. Of het felle zonlicht wat filtert. Combineer de verduisterende rolgordijnen daarom met andere raamdecoratie, zoals de dunne in-betweens of transparante gordijnen. Daarmee heb je een raamproduct dat overdag subtiel licht doorlaat en inkijk hindert. Deze combinatie staat trouwens ook heel stijlvol en kan in oneindig veel varianten gemaakt worden. Wij adviseren je graag welke combinatie van kleuren, stoffen en/of dessins het mooiste is bij jouw woonstijl.

Ook geluiddempend

Door rolgordijnen met andere gordijnen te combineren zorg je ook meteen voor meer geluiddemping in huis. De dubbele laag stof zorgt als vanzelf voor een betere akoestiek. Zeker in een ruimte met veel harde materialen zoals een gestucte muur of een harde vloer is dat vaak wenselijk.

Op zoek naar verduisterende rolgordijnen? Kom naar De Bongerd, de woonwinkel in Kesteren!

Ben jij op zoek naar verduisterende rolgordijnen voor in jouw huis? Kom dan naar De Bongerd, de woonwinkel in Kesteren. Wij hebben een uitgebreide collectie in deze en andere rolgordijnen en in veel meer raamdecoratie. Zo kun je hier de perfecte set raamproducten voor jouw interieur vinden. En vind je kiezen lastig? Weet dan dat ons team altijd voor je klaarstaat, met inspirerend woonadvies, handige tips en een persoonlijk interieuradvies. Kom je langs? We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag op de woonboulevard.

‘Home is where your story begins, enjoy’

Advies op maat

Meetservice

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.