HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

1483

kleuren

Verduisterende vouwgordijnen zijn prachtig in de slaapkamer.

Verduisterende Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Voor een 100% verduistering heb ik mijn vouwgordijnen laten voeren. Perfect maatwerk en helemaal passend bij mijn slaapkamer.”

‘Wist je dat je kunt kiezen aan welke kant de baleinen van het vouwgordijn geplaatst worden? Kies wat past bij jou.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

zonder voering

met voering

Verduisterende vouwgordijnen bij de woonwinkel in Kesteren

Dat verduisterende vouwgordijnen meer privacy in huis creëren, spreekt voor zich. Maar deze mooie raamdecoratie zorgt ook voor meer sfeer in huis. Bij woonwinkel De Bongerd in Kesteren hebben we daarvoor tal van gordijnstoffen en heel veel creatieve, inspirerende ideeën. Kom eens langs en we geven je graag een persoonlijk interieuradvies.

Vouwgordijnen met verduisterende voeringstof

Vouwgordijnen die moeten verduisteren, hoeven niet altijd van verduisterende gordijnstoffen gemaakt te worden. Je kunt ook een andere stof kiezen die jij mooi vindt en die laten we dan gewoon voeren met een verduisterende stof! Zo heb je ineens heel veel meer keus in stoffen voor jouw verduisterende vouwgordijnen. Vind je het wat lastig kiezen? Dan zijn wij er om je te helpen. Ook adviseren we je dan de beste voeringstof voor de gordijnstof van jouw keuze. Waarbij we erop letten dat ze wel dezelfde krimptolerantie hebben

In alle kleuren

Of je nu een rustige tint zoekt of een veelkleurig gordijn, je vindt ze bij ons. Wij hebben meer dan 1.500 gordijnstoffen voor vouwgordijnen waarvan ook veel in een verduisterende stof. En we kunnen ze dus altijd verduisterend maken. Kortom, in onze woonwinkel vind je zeker het vouwgordijn in een tint die perfect matcht met jouw interieur!

Mooi combineren

Hoe mooi de verduisterende vouwgordijnen ook zijn, voor overdag wil je vast iets dat het licht een beetje doorlaat. Combineer ze dan met een transparant gordijn of een mooie in-between. Daarmee heb je een stijlvolle combinatie voor het raam die aangenaam het licht filtert en je ’s avonds alle gewenste privacy biedt.

Afwerking in allerlei variaties mogelijk

Ook bij vouwgordijnen zijn veel variaties in afwerking mogelijk. Zoals elektrisch bedienbaar of handbediend met een sterke rvs ketting. Of een top-down-uitvoering waarmee je ze in de onderste helft van het raam vastzet. Maar ook baleinen die je naar wens aan de voorzijde of achterzijde laat bevestigen. Met maatwerk zorgen we ervoor dat de verduisterende vouwgordijnen precies naar wens gemaakt worden zodat jij straks maximaal zult genieten van de mooie raamdecoratie in jouw huis.

Vakmanschap bij De Bongerd, ook in verduisterende vouwgordijnen

Voor echt mooie raamdecoratie heb je een raamproduct nodig van hoge kwaliteit en die goed gemaakt is. Precies dat kun je verwachten bij woonwinkel De Bongerd. Ons team staat voor vakmanschap en persoonlijk advies. Zo zorgen we ervoor dat jouw interieur helemaal past bij jouw woonstijl. Wil je weten wat we jou adviseren? Of zoek je inspirerende woontrends? Bezoek dan onze woonwinkel De Bongerd op de woonboulevard in Kesteren. Van maandag tot en met zaterdag staan we voor je klaar.

‘Home is where your story begins, enjoy’

Onze showroom

Meetservice

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.