HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Versus® gordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

Versus® gordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

Versus® gordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

250

kleuren

Versus® is de kamerhoge oplossing die dimt en licht mooi kan filteren.

Versus® filtert en dimt, 2 raamproducten in 1!

'Kies je in-between stof, de plooibreedte en railkleur.'

Klantervaring

“De adviseuse bij De Bongerd heeft mij zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Onze openingstijden:
Ma 13.00-17.00 uur
Di t/m do 10.00-17.30 uur
Vr 10.00-21.00 uur
Za 10.00-17.00 uur

‘Home is where your story begins, enjoy’

Versus®: het 2-in-1 wavegordijn

Kun je niet kiezen tussen een dimmend of een transparant gordijn? Dan neem je de Versus®! Daarmee heb je het allebei, gewoon in een gordijn! De Versus® is een 2-in-1 wavegordijn. Een soort overgordijn en een transparante in-between tegelijk. Innovatief en gelijk heel sfeervol. En ook verkrijgbaar bij woonwinkel De Bongerd in Kesteren.

Transparant en dimmend ineen

De Versus® is speciaal door Toppoint ontwikkeld en bestaat uit in-between gordijnstof met daarin verborgen lamellen. Daarmee heb je de sfeer en mooie lichtinval in huis van een transparant gordijn terwijl je in een handomdraai het gordijn ook laat dimmen. De lamellen verwerkt in de stof werken namelijk net als gewone lamellen; met bediening via een ketting. Zo zet je de lamellen helemaal open, een beetje gekanteld of juist helemaal dicht. Jij bepaalt daarmee de mate van privacy of lichtinval.

Met de perfecte plooi

Net als bij gordijnen met de Wave-plooi heeft ook de Versus® een perfecte plooi. Doordat dezelfde Wave-confectie wordt toegepast, hangt ook dit gordijn altijd mooi golvend en strak. Voor het gordijn wordt gebruik gemaakt van de kamerhoge transparante gordijnstoffen van Toppoint. Die zijn er in 25 stofsoorten en 500 kleuren. Het resultaat is daardoor een naadloos, perfect uitgevoerd gordijn in de kleur en stofsoort van jouw keuze.

Vernuftige techniek

De techniek van het Versus® gordijn is vernuftig. In de in-between gordijnstof zitten lamellen verborgen. De lamellen zijn aan de onderkant afgerond zodat ze de gordijnstof niet kunnen beschadigen. Een band met drukkers rondom de lamellen zorgt ervoor dat ze mooi op hun plek blijven. De lamellen zijn in wit en grijs en in twee maten: 89 en 127 mm breed. Met de brede lamel is er ook een bredere strook gordijnstof tussen de lamellen in waardoor het hele gordijn robuuster oogt. De keuze in lamelkleur is afhankelijk van de kleur van de gordijnstof. De bijbehorende rails kunnen in drie kleuren geleverd worden: wit, grijs of zwart.

Versus® gordijn; ook voor vochtige ruimtes of kantoor

Het Versus® gordijn kan op veel locaties gebruikt worden. Natuurlijk gewoon in huis maar net zo goed in vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken. En wil je deze strakke raamdecoratie op kantoor? Dan kun je het ook van een brandwerende gordijnstof laten maken.

Zo kies je het Versus® gordijn voor jouw interieur:

1. Maak een keuze uit de ruim 70 kleuren van de Versus® geschikte kamerhoge in-between stoffen en de kleur lamel
2. Bepaal de plooibreedte, 89 mm of 127 mm
3. Kies de rails die mooi past bij jouw interieur
En kom je er niet uit? Dan helpen wij je met persoonlijk advies zodat je het gordijn samenstelt dat perfect past bij jouw smaak en inrichting.

Op maat gemaakt

Maatwerk staat centraal bij het Versus® gordijn. Geheel volgens jouw wensen wordt het gordijn door onze coupeuses zorgvuldig gemaakt. Samen met het strakke railsysteem en de verborgen lamellen heb je daarna nog jarenlang plezier van dit unieke gordijn.

Het 2-in-1 Versus® gordijn, bij De Bongerd in Kesteren

Bij De Bongerd kun je het Versus® gordijn zelf bekijken. Wij staan voor je klaar met informatie, advies en inspireren je graag met de vele voorbeelden en interieurtips. Kom je snel langs? We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag op de woonboulevard in Kesteren.

Bekijk hier de folder

 

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.