HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Vloeren

548

kleuren

De mooiste vloeren koop je zeker bij De Bongerd

Vloeren koop je niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuur, het materiaal, de zachtheid, de vleug.'

Klantervaring

“De Bongerd is een bedrijf dat uitstekende adviezen geeft!”

‘Een vloer vervang je niet zomaar, daar heb je goed advies bij nodig en iemand die je ontzorgd.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

‘Home is where your story begins, enjoy’

De mooiste vloeren bij woonwinkel De Bongerd, Kesteren

De mooiste vloeren? Die vind je in onze woonwinkel in Kesteren, De Bongerd. Met tapijt, vinyl, laminaat, pvc maar ook hele diverse vloerkleden. Het assortiment is ruim maar altijd van uitstekende kwaliteit. Kom langs voor persoonlijke advies en altijd vakkundige service. Je bent dan gegarandeerd van een prachtige vloer voor jouw interieur.

Of je nu kiest voor een mooie harde vloer met een visgraat, brede planken, moderne betonlook in combinatie met jouw landelijk interieur of toch die mooie hongaarse punt, bij De Bongerd weten we wat er staat en kan in jouw woning. Kom langs met foto’s voor perfect advies. Of plan een afspraak voor interieuradvies bij jou thuis, dan kan zeker.

Advies en service voor de vloer in jouw huis

In onze woonwinkel kun je alle soorten vloeren bekijken, voelen, beoordelen en vooral heel veel advies over inwinnen. Want wat zijn jouw woonwensen? Moet het een vloer zijn die het geluid goed dempt, die tegen een stootje kan, waar een vloerverwarming onder gelegd kan worden of….? Vertel ons waar jij naar op zoek bent en wij adviseren je graag. Met onze vakkennis, jarenlange ervaring en natuurlijk het inzicht van de stylisten weten we altijd de vloer te vinden die past in jouw huis.

Bekende merken bij De Bongerd

Heeft een Nederlands vloerenmerk jouw voorkeur? Ben je op zoek naar een vloerkleed van die ene internationale designer? Of wil je liever iets op de vloer dat duurzaam geproduceerd is? Kom dan naar De Bongerd. Onze collectie vloeren is heel veelzijdig. Zo beschikken wij onder andere over de pvc vloeren van Therdex. Meer weten? Kom dan naar onze showroom.

Persoonlijk stijladvies, volledige stoffering van je huis

Bij De Bongerd kun je altijd terecht voor een persoonlijk stijladvies, ook als je op zoek bent naar een vloer voor jouw woning of bedrijf. Een ervaren team van vakmensen staat in onze woonwinkel voor je klaar of bezoekt jou thuis als dat jouw voorkeur heeft. Zij vertellen je alles over de vloeren, beantwoorden jouw vragen en adviseren je wat past in jouw woonstijl. En wil je meer dan alleen een advies over de vloer? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van kleuradvies tot de mooiste raamdecoratie en prachtige vloerkleden, je vindt het hier allemaal onder een dak. Aan de Batterijenweg 19 in Kesteren.

De Bongerd in Kesteren

Als de woonspecialist in Kesteren hebben wij alles voor jouw woning of bedrijf. En wij helpen je daarin een keus te maken, met informatie en inspiratie. Kom langs en vraag ons om advies, we zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Voor de deur kun je gratis parkeren en de koffie wordt vers voor je gezet!

Onze vloerenafdeling