HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Vloerkleden en tapijt

623

keuzes

Een mooi vloerkleed of tapijt voegt écht iets toe. Kom langs en bekijk de mogelijkheden.

Een vloerkleed of tapijt koop je niet online, die moet je gezien hebben!

'De kleuren, het materiaal, de zachtheid, de demping.'

Klantervaring

“De Bongerd is een bedrijf dat uitstekende adviezen geeft!”

‘Een vloerkleed kan ook heel goed op een tapijt! Zo combineer je verrassend.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

‘Home is where your story begins, enjoy’

Raamdecoratie

Tapijt & vloerkleden, voor elk interieur

Een mooi vloerkleed, ook wel karpet genaamd of tapijt en vloerkleden maken van een huis al snel een thuis. Omdat ze sfeer, warmte en comfort brengen. Of je nu een zacht hoogpolig tapijtje zoekt of juist een stoer vloerkleed met een bijzonder motief, je vindt het in de collectie van de woonwinkel in Kesteren; De Bongerd.

Maatwerk of standaard maten

In onze collectie tapijten en vloerkleden vind je er altijd een die past in jouw interieur. We hebben namelijk al veel kant-en-klaar voor je beschikbaar. Maar we kunnen ook altijd het kleed maken dat jij zoekt. Kies bijvoorbeeld eens voor een vloerkleed die van muur tot muur je vloer bij de zithoek bedekt, mooi en makkelijk. En weet je niet zeker welke vorm of welke afmeting goed is voor jouw interieur? Dan vraag je dat toch aan ons! Ons team in de winkel is bekend met alle mogelijkheden en heeft veel ervaring met interieurstyling. Voor een persoonlijk interieuradvies kun je gewoon bij ons terecht!

Vloerkleden om te voelen

Een vloerkleed is zoveel meer dan een afmeting, kleur en een bepaald dessin. Een vloerkleed is ook een gevoel. Daarom nodigen wij je uit om de vloerkleden in onze woonwinkel zelf te voelen. Misschien vind jij dat ene vloerkleed niet zacht genoeg, of wil je juist iets wat ruwer aanvoelt. Ervaar het zelf en wij helpen je het vloerkleed te vinden dat helemaal past bij jouw persoonlijke smaak en op z’n plek zal zijn in jouw huis.

Een opvallend dessin? Een zachte tint of liever iets van Hollandse bodem?

Wat voor tapijt of vloerkleed je ook zoekt, wij hebben ze. Getuft, gebreid en geweven. In zachte tinten en met opvallende dessins. Maar ook in bijzondere uitvoeringen zoals Oosterse motieven, vintage looks en met tribal dessins. Wil je liever een kleed van Hollandse bodem? Weet dan dat je hier ook kunt kiezen uit diverse Nederlandse merken die geroemd worden om hun vakmanschap.

Bij De Bongerd heb je de keus uit veel merken tapijt en vloerkleden. Dit zijn onder andere: Aristide, Van Besouw, Brinker, Carpetlinq, Jab Anstoetz, Mart Visser, Vermissen en Villa Nova.

Kies voor de voordelen van tapijt of vloerkleden

Een tapijt of vloerkleed brengt veel voordelen met zich mee. Het zijn dan ook niet voor niets populaire stylingsitems in huis. Zo zorgen ze voor sfeer en comfort maar verbeteren ook de akoestiek in de ruimte. Vooral dat laatste is prettig als je een inrichting hebt die veel uit harde materialen bestaat zoals aluminium jaloezieën, een betonnen vloer en/of gestucte muren. Kortom, een tapijt of vloerkleed in huis is een echte verrijking van jouw interieur!

Kwaliteit en service bij de tapijten en vloerkleden van De Bongerd

Bij De Bongerd, de woonwinkel in Kesteren, vind je altijd kwaliteit en service. Ook dus als je ons bezoekt voor informatie of inspiratie in tapijten en vloerkleden. Wij staan voor je klaar, met vakkundige mensen en altijd een persoonlijk interieuradvies. Kom langs, we zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en ontvangen je graag met een goede kop koffie!

Onze vloeren afdeling