HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Vouwgordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

Vouwgordijnen

bij De Bongerd in Kesteren

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Transparante vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Gratis inspiratie magazine


Klantervaring

“Bij de Bongerd ben ik uitgebreid geadviseerd over mijn totaalinrichting. De gekozen kleuren en modellen werden goed toegelicht zodat ik met een goed gevoel een keuze kon maken.”

‘Door de vele keus in stoffen en materialen kunnen vouwgordijnen zelfs in de badkamer.’

Onze openingstijden:
Ma 13-17.00 uur
Di t/m do 10-17.30 uur
Vr 10-21.00 uur
Za 10-17.00 uur

Vouwgordijnen bij woonwinkel De Bongerd in Kesteren

Vouwgordijnen zijn altijd stijlvol en kunnen in een moderne of landelijke look gemaakt worden. Zo is er dus altijd een mooi vouwgordijn dat ook past bij jouw woonstijl. Bij woonwinkel De Bongerd in Kesteren hebben we een ruime collectie met meer dan 1.500 stoffen en persoonlijk interieuradvies. Hier vind je altijd het vouwgordijn voor jouw interieur!

Transparante en verduisterende gordijnstof

Met vouwgordijnen kun je kiezen uit veel soorten stof, veel kleuren en uit een verduisterende en transparante gordijnstof. Jij bepaalt welke sfeer je in de ruimte wil en hoe je jouw woonstijl benadrukt. Maar ook of je een fijne lichtfiltering of meer privacy kiest. Wij zorgen dan dat de bijpassende vouwgordijnen op maat gemaakt worden. En twijfel je bij jouw keuze? Dan zijn wij er om je te helpen met voorbeelden en een persoonlijk advies.

Combinaties met gordijnen

Ook vouwgordijnen kun je mooi combineren zoals met gordijnen. Neem je transparante dan zijn overgordijnen vaak een slimme keus. Je hebt daarmee voor ’s avonds de gewenste privacy en een betere akoestiek in huis terwijl je voor overdag de vouwgordijnen hebt. Kies je juist de verduisterende vouwgordijnen, dan zijn transparante gordijnen of in-betweens weer een mooie aanvulling omdat je daarmee voor overdag een aangename lichtfiltering hebt. De combinaties zijn eindeloos, kies voor ton-sur-ton als je een rustige uitstraling wil of ga voor een contrast als dat meer bij jouw woonstijl past.

Gevoerde vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen ook gevoerd worden. Handig als je ze wil gebruiken voor de slaapkamer of kinderkamer. Is de gordijnstof van jouw keuze dan niet verduisterend genoeg? Dan laten we die stof voeren. Goed gevoerde vouwgordijnen kunnen nog steeds heel makkelijk geopend en gesloten worden en ze blijven ook nog eens langer mooi doordat de voeringstof de gordijnstof beschermt tegen verkleuringen door het zonlicht.

 

‘Home is where your story begins, enjoy’

Nieuw landelijk

Kwaliteit in elk detail

De vouwgordijnen uit onze woonwinkel zijn altijd van uitstekende kwaliteit. Zowel de gordijnstoffen als de afwerking. Elk gordijn laten we zorgvuldig in het atelier maken waar aandacht is voor elk detail. Bijvoorbeeld de garens, die zijn in de kleur van de stof en de zijzomen worden geblindzoomd. En de baleinen die we gebruiken zijn heel sterk en licht: van hol aluminium. Hierdoor blijft de stof altijd mooi strak staan.

Moderne of landelijke uitvoering

Vouwgordijnen kunnen heel strak uitgevoerd worden maar ook in een landelijke look. De plek waar de baleinen geplaatst worden, is van invloed op de uitstraling van deze raamdecoratie. Baleinen aan de voorzijde geven een strakkere look terwijl ze aan de achterzijde bevestigd dit raamproduct een landelijke uitstraling geven. Behalve met de stofsoort en kleur kun je dus ook met de uitvoering de vouwgordijnen op jouw woonstijl afstemmen.

Stevige vouwgordijnen

Door de solide techniek die gebruikt wordt bij de productie, zijn ze ook heel erg stevig. En dat maakt ze geschikt voor de hele grote ramen. Vouwgordijnen kunnen namelijk ramen bedekken tot wel 5 meter breed en 3,2 meter hoog. Ze kunnen dan handbediend zijn met een eveneens solide rvs-ketting maar voor het gemak is natuurlijk ook elektrische bediening mogelijk. En wist je dat ze ook in een top-down uitvoering gemaakt kunnen worden? Je kunt ze dan vastzetten op de onderste helft van het raam.

Vouwgordijnen schoonmaken

Het schoonmaken is vrij eenvoudig. Je moet hiervoor wel eerst de baleinen en verzwaringslat eruit halen waarna je de stof schoonmaakt volgens het wasvoorschrift. Direct daarna hang je het gordijn weer terug. Zorg dat je ook meteen de baleinen en de verzwaringslat terugplaatst zodat de stof mooi in vorm opdroogt.

Persoonlijk interieuradvies en inspirerende woontrends bij De Bongerd, Kesteren

Voor persoonlijk interieuradvies en inspirerende woontrends ga je naar woonwinkel De Bongerd in Kesteren. Wij verrassen en inspireren je graag met onze voorbeelden, tips en adviezen. En vind je het lastig om een nieuw interieur voor je te zien? Dan kunnen we eventueel ook een 2D- of 3D-tekening voor je maken. We zijn te vinden op de woonboulevard van maandag tot en met zaterdag. Kom langs, de koffie staat klaar!

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.