HIER TE KOOP

Lamellen

praktisch en tijdloos

Lamellen

praktisch en tijdloos

120

kleuren

Zeker bij ramen met een schuine kant zijn lamellen heel mooi.

Lamellen verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De kleuren, de materialen en lichtdoorlatendheid.'

Iso Reflex® lamellen

Aluminium lamellen

Stoffen lamellen

PVC lamellen

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Met stoffen lamellen filter je licht zoals jij wilt. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Lamellen als praktische, tijdloze raambekleding

Lamellen zijn enorm praktisch en ongekend tijdloos. Ze worden veelal gekozen bij grote raampartijen vanwege de vele mogelijkheden in maatvoering, omdat je er uitstekend het licht en de privacy mee kan regelen en omdat het goed te combineren valt met andere raamdecoratie. Verticale lamellen zijn er in vele varianten; van aluminium en pvc tot stof en in diverse kleuren en structuren. Benieuwd naar het complete aanbod? Ga dan naar eens naar de specialist bij jou in de buurt.

Iso Reflex®, aluminium, screenstof, stof of pvc  lamellen

De keuze tussen aluminium, pvc, stof of Iso Reflex® maak je op basis van jouw wensen, de ruimte waarin ze komen te hangen en natuurlijk wat je zelf mooi vindt. Maar welke je ook kiest, je kunt ze altijd gemakkelijk op maat laten maken. Zo zorg je ervoor dat ze altijd optimaal zijn afgestemd op jouw interieur.

Verschillende lamelbreedtes

Net als bij jaloezieën zijn er ook verschillende lamelbreedtes verkrijgbaar. Het is maar net wat jij mooi vindt en wat het beste past bij het interieur. Wil je bijvoorbeeld een robuuste look of zoek je raamdecoratie voor een grote raampartij? Kijk dan eens naar de brede versies. Heeft een verfijnde uitstraling jouw voorkeur of moet je juist kleinere ramen ermee bedekken? Dan zijn de smallere versies meer geschikt.

Licht en privacy regel je snel en eenvoudig

Licht in een ruimte is heel prettig, maar teveel kan storend zijn. Gelukkig valt dit heel goed te regelen met lamellen. Je stelt ze gewoon precies in de gewenste stand zodat er nog wel voldoende lichtinval is zonder dat je er last van hebt. En met hetzelfde gemak regel je zo jouw privacy. En wil je overdag meer licht en toch nog privacy? Dan combineer je ze met transparante gordijnen. Dat geeft meteen meer sfeer in de ruimte en werkt nog geluiddempend ook.

Voor schuifpuien…

Ook bij schuifpuien zijn lamellen een ideale raamdecoratie. De afmetingen zijn geschikt voor deze grote raamoppervlaktes en bij het openzetten van de schuifdeur kan een deel opzij geschoven worden. Zo houd je de doorgang vrij terwijl de gewenste stand behouden blijft.

… en grote ramen of trapeze ramen

Lamellen zijn ook heel geschikt voor ramen die niet de standaard afmetingen hebben. Zoals hele grote, hoge ramen maar ook trapeze ramen, ook bekend als ‘slope ramen’. Lamellen kunnen namelijk vaak in grotere afmetingen geproduceerd worden dan andere raamdecoratie en zijn ook geschikt voor raampartijen met een schuine zijde. De lokale specialist kan je precies vertellen wat mogelijk is voor de ramen bij jou thuis.

Advies over lamellen, bij jou in de buurt

Wil je meer weten over raamdecoratie of ben je op zoek naar wat inspiratie? Maak dan een afspraak bij de specialist bij jou in de buurt. Daar vind je alle informatie, een uitstekende service maar vooral ook persoonlijk advies. En besluit je raamdecoratie aan te schaffen dan zal de specialist het inmeten zodat alles keurig op maat gemaakt en geplaatst wordt.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon