HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Aluminium jaloezieën

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Aluminium jaloezieën

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Aluminium jaloezieën

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

243

kleuren

Ik adviseer Scala® aluminium jaloezieën voor in de badkamer.

Aluminium Jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Aluminium jaloezieën, overal mooi

Aluminium jaloezieën zijn strak, stijlvol en staan overal mooi. Je kunt ze namelijk in elke ruimte ophangen, ook als het een vochtige ruimte is! Jaloezieën van hoge kwaliteit en een prachtig design dus, en die vind je in onze woonwinkel in Leeuwarden: Wielinga & Tabbers. Kom langs en laat je inspireren door onze complete wooncollectie.

Scala® aluminium jaloezieën: design en kwaliteit

De aluminium jaloezieën in onze collectie zijn van Scala®, een prachtig merk waarin puur design perfect gecombineerd is met uitstekende kwaliteit. De jaloezieën van 100% aluminium hebben een slim design waardoor ze jarenlang mooi en goed blijven. Zo heeft het slimme ontwerp onder meer een gesloten bovenprofiel waardoor vuil en stof niet kunnen binnendringen. Ook is de onderzijde fraai afgewerkt zodat het mooi aansluit op een vensterbank. De Scala® bovenbak is er in antraciet, zwart- en wit structuur, geanodiseerd aluminium en geanodiseerd champagne.

Jaloezieën voor keuken en badkamer

Doordat deze jaloezieën geheel van aluminium gemaakt zijn, roesten ze niet. Je kunt ze dus zonder problemen ophangen in een vochtige ruimte zoals een keuken of badkamer. De onderdelen blijven mooi en goed functioneren. Een belangrijk detail waardoor je dagelijks geniet van het slimme design.

Lamelbreedtes

Deze aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in vijf verschillende lamelbreedtes. Van heel smalle, 16 mm, tot heel brede, 70 mm. Hoe breder, hoe robuuster het oogt in je interieur. Maar zoek je iets voor een klein raam? Dan raden we je aan om een smalle lamel te kiezen. Deze lamelbreedtes zijn er voor jaloezieën tot een breedte van vier meter. De Scala aluminium jaloezie is er tot wel 4 meter hoog. Voor grotere ramen hebben we ook aluminium jaloezieën: de Scala® XL7, een extralarge jaloezie, elektrisch en verkrijgbaar tot wel zeven meter!

Aluminium jaloezieën voor jouw interieur

Met ons interieuradvies zorgen wij ervoor dat de aluminium jaloezieën helemaal afgestemd worden op jouw interieur. Zo laten wij ze afwerken naar wens en kunnen we combinaties met gordijnen of in-betweens voorstellen die passen bij jouw woonstijl of de gewenste uitstraling extra benadrukken.

Afwerking naar wens

Opties in afwerking bij aluminium jaloezieën zijn onder meer de ladderbanden, mogelijk bij de lamelbreedtes van 50 en 70 mm. De ladderbanden zijn beschikbaar in een kleur naar keuze. Kies je ook voor gordijnen of in-betweens? Dan is het natuurlijk heel mooi als de ladderband daarbij past! De Scala® jaloezieën zijn trouwens altijd helemaal kleurgecoördineerd wat betekent dat elk detail in een bijpassende kleur wordt gemaakt. Zo krijgt het geheel een rustige uitstraling. Wil je dat juist niet? Dan is het ook mogelijk om de aluminium jaloezieën in een mix van meerdere kleuren te laten maken.

Unieke collectie ladderbanden, dé finishing touch

Toppoint heeft een grote collectie ladderbanden. Deze zijn door onze designers ontworpen voor een perfecte afstemming op uw jaloezie en de Toppoint gordijnen. Niet alleen een fraaie combinatie maar ook een betere verduistering. In 12 kleuren in 10, 25 en 38 mm. Ga voor ton-sur-ton of contrasterend. Of kies 1 van de nieuwe kleuren: zilver, brons en koper. Deze kleuren zijn er ook voor het ladderband, helemaal op kleur af te stemmen. Geschikt bij de Scala® jaloezieën met lamellen van 50 mm.

Soepele bediening

Naast de standaard bediening met koord, kunt u ook kiezen voor mono ketting of elektrische bediening.

Mono ketting

De innovatieve mono ketting zorgt voor een lichte en soepele bediening van de Silva® en Scala®jaloezie. 1 chique ketting voor kantelen en optrekken, zonder meerprijs, in diverse bijpassende kleuren.

Ook voor draaikiepramen

Aluminium jaloezieën zijn perfect als raamdecoratie in draaikiepramen. Deze ramen hebben smalle glaslijsten waar de smalle lamellen, die van 25 mm, perfect in passen. Met EasyClick is het mogelijk om ze ook strak tegen het raam te bevestigen, zelfs als dat raam gekanteld is. EasyClick is namelijk een handig montagesysteem dat bevestigd wordt zonder dat je in de kozijnen moet boren of schroeven.

Aluminium jaloezieën in Leeuwarden? Bij Wielinga & Tabbers!

De mooiste aluminium jaloezieën zijn de jaloezieën die perfect passen bij jouw interieur. Met ons interieuradvies zorgen we ervoor dat je die in onze woonwinkel ook vindt. Kom snel naar Wielinga & Tabbers in Leeuwarden voor kwaliteit in raamdecoratie, deskundig interieuradvies en veel wooninspiratie.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Interieuradvies

zeker bij Wielinga&Tabbers