HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Aluminium lamellen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Aluminium lamellen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

120

kleuren

Stoere inrichting? Aluminium lamellen passen hier prima bij.

Aluminium lamellen die wil je eerst eens bewonderen!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Wielinga&Tabbers heeft alles in huis voor je inrichting en ze geven dat uitstekend advies!”

‘Filter het licht in de badkamer, schuur en andere vochtige ruimtes met een volledig aluminium jaloezie. Geen omkijken meer naar!’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Aluminium lamellen, stoer en strak

Met aluminium lamellen kies je voor stoere, strakke raamdecoratie. In onze woonwinkel in Leeuwarden vind je de robuuste aluminium lamellen uit de Toppoint-collectie, van uitstekende kwaliteit dus! Bezoek onze winkel en we vertellen je er nog veel meer over. We staan voor je klaar aan het Zuiderplein of komen langs op jouw locatie.

Mooi, ook in vochtige ruimtes

Deze Toppoint-lamellen zijn geheel van aluminium gemaakt. Dit maakt ze zo robuust en vochtbestendig. Je kunt ze daarom zonder problemen ophangen in vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer.

Licht en privacy

Net als de andere lamellen regel je het licht en de privacy ook net zo makkelijk met de aluminium variant. Je opent of sluit ze in een handomdraai. En wil je maximaal bedieningsgemak? Dan laat je ze elektrisch bedienbaar maken, daarmee open, sluit of kantel je de lamellen gewoon op afstand. Het vrij maken van de ramen, bijvoorbeeld omdat ze gelapt moeten worden, gaat ook met slechts één klik dankzij de handige raamwasfunctie. Daarmee haal je ze zo uit de rails. Deze functie is bij alle maten mogelijk, behalve bij de meest brede van 250 mm.

Makkelijk te onderhouden

Aluminium lamellen zijn heel makkelijk te onderhouden. Je klikt ze uit de rails en maakt ze schoon met een vochtige doek terwijl ze op een rechte ondergrond liggen. Even drogen en je hangt ze zo weer terug.

Grote, schuine of heel brede ramen met aluminium lamellen

Ook al zijn de lamellen zelf recht, de ramen zijn dat lang niet altijd. Heb jij schuine ramen? Ook dan kun je voor aluminium lamellen kiezen, die laten we daar gewoon mooi voor op maat maken. Overigens zijn deze lamellen ook geschikt voor hele grote of hele brede ramen. Ze kunnen namelijk tot wel 6 meter breed gemaakt worden! De lamelbreedte bepaal jij, ze zijn er in breedtes variërend van 52 tot wel 250 mm. Wel adviseren we je om bredere lamellen te kiezen als de ramen groter zijn. Dat maakt samen dan een mooi robuuste indruk. Wat het beste past in jouw interieur en bij de ramen in jouw ruimte? Daarvoor kom je naar Wielinga & Tabbers waar vakmensen voor je klaarstaan om je persoonlijk te adviseren.

Aluminium, mooi bij andere materialen

Aluminium combineert heel mooi met andere materialen. Het stoere van aluminium met het natuurlijke van hout geeft een spannend en sfeervol accent in elk interieur. Maar ook beton of stof gaat goed samen met het harde van deze lamellen. Wil je inspiratie om te zien met welke stijl of materialen jij aluminium lamellen kunt combineren? Ga dan naar onze woonwinkel voor veel voorbeelden en suggesties voor jouw interieur.

Vakmensen en interieuradvies bij Wielinga & Tabbers

Met vakmensen en persoonlijk interieuradvies weet je bij Wielinga & Tabbers in Leeuwarden dat je altijd de mooiste raamdecoratie voor jouw ruimte vindt. Kom eens langs, we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en parkeren kan vlakbij in De Klanderij.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Advies op maat

Meetservice