HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Iso Plissé® gordijnen, perfect samen met EasyClick.

Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel bij Wielinga&Tabbers is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘Iso Plissé® gordijnen kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan in combinatie met EasyClick.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Iso Plissé® gordijnen: stijlvolle raamdecoratie

Met Iso Plissé® voor de ramen heb je een stijlvolle raamdecoratie die bovendien energiebesparend is. Dat is luxe en comfort ineen! Deze raamdecoratie is bijzonder door de unieke honingraatstructuur. Wil jij dat ook in huis of op de werkplek? Kom dan naar Wielinga & Tabbers, de woonwinkel in Leeuwarden. Met ons deskundige team interieuradviseurs staan we van dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar!

Voordelen van de Iso Plissé® gordijnen

Met Iso Plissé® geniet je van veel voordelen. Ze zijn bijvoorbeeld isolerend, stofwerend en warmtewerend. En doordat ze ook antistatisch zijn, blijven ze langer mooi. Verder passen de Iso Plissé® in veel verschillende ramen, zelfs die met afwijkende vormen zoals een halfrond raam of een erkerraam. Natuurlijk zijn ze er in de stofsoorten, lichtdoorlatend en verduisterend. En ze kunnen elektrisch bedienbaar gemaakt worden zodat je ze opent of sluit met een afstandsbediening of app.

Energiebesparing tot wel 25%

Het bijzondere van dit raamproduct is de honingraatstructuur en het effect dat dit heeft: het zorgt voor een energiebesparing die tot wel 25% kan oplopen! Door die unieke structuur blijft de lucht stilstaan in die dubbele laag van de Iso Plissé®. Die luchtlaag werkt als een soort buffer; het voorkomt dat de warmte ontsnapt en zorgt voor een constant aangename temperatuur in huis. De Iso Plissé® zijn eigenlijk een isolatielaag voor je ramen.

Prettig licht bij de werkplek thuis of op kantoor

Of je nu vaak vanuit huis werkt of op kantoor, op je werkplek is het extra belangrijk om prettig licht te hebben. Het mag niet te fel zijn zodat het niet hinderlijk is. En precies daarvoor zijn er Europese richtlijnen voor lichttransmissie. Die geven aan hoeveel licht door het raam mag schijnen. De gordijnstof waarvan de Iso Plissé® gemaakt worden, voldoen aan deze normering wat betekent dat ze de toegestane hoeveelheid licht doorlaten die past bij de werkplek. Met de Iso Plissé® kun je dus nog beter geconcentreerd aan het werk, of je nu thuiswerkt of op de zaak!

Iso Plissé® gordijnen passen in elk raam

Wat voor vorm je raam ook heeft, de Iso Plissé® passen erin. Van koepelramen en halfronde ramen tot trapezevormige ramen. Wij laten de Iso Plissé® gewoon op maat maken voor jouw raam en zorgen dat het perfect passend gemonteerd wordt. En heb je schuine ramen, zoals dakramen of een draaikiepraam? Dan adviseren wij je om de Iso Plissé® te bevestigen met EasyClick. Een montagesysteem dat bevestigd wordt zonder dat je moet boren of schroeven in de kozijnen. Met Iso Plissé® in EasyClick hangt de raamdecoratie mooi strak in het raam en haal je het er ook zo weer vanaf als je er even bij moet. Benieuwd hoe dit systeem eruitziet en of het ook iets is voor jouw ramen? Kom dan langs en vraag het onze vakmensen!

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Wielinga & Tabbers een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Iso Plissé® gordijnen, goed geregeld

Iso Plissé® zijn moderne raamdecoratie met precies dat gemak dat je er ook bij verwacht. Zo kunnen ze op verschillende manieren bevestigd worden; met zijgeleiding, klemsteunen of de eerdergenoemde EasyClick. Welke geschikt is voor de ramen in jouw woning of kantoor, dat adviseren wij je liever persoonlijk. Maar welk montagesysteem je ook kiest, wij zorgen ervoor dat het strak en netjes gemonteerd wordt. Verder heb je ook in de bediening van de Iso Plissé® veel keus, van veilig tot heel gemakkelijk. Je opent ze natuurlijk makkelijk en veilig met een handgreep. Maar ook een stok, draaistang of koord is een optie. En hang je de Iso Plissé® op in een kinderkamer of in een ruimte waar kleine kinderen bij kunnen? Dan raden we je de SmartCord® aan. Dat is een kindveilig bedieningskoord waarbij het koord altijd op dezelfde lengte blijft. Wil je liever maximaal gemak zonder koorden of stangen? Dan laten wij ze elektrisch bedienbaar maken.

Veel maatwerk mogelijk

Bij de Iso Plissé® is veel maatwerk mogelijk. Ze kunnen onder andere top-down bottom-up, enkel top-down of in Day & Night gemaakt worden. Kies je het eerste, top-down, bottom-up, dan kan het gordijnpakket zowel naar boven als naar beneden bewegen en kan het halverwege het raam vastgezet worden. Enkel top-down betekent dat de Iso Plissé® alleen van boven naar beneden gesloten kunnen worden. En het Day & Night-model is heel bijzonder; daarin vormen twee gordijnstoffen samen, bijvoorbeeld transparant en verduisterend, één product.

Iso Plissé® gordijnen bij Wielinga & Tabbers

Kies de mooiste Iso Plissé® voor jouw interieur bij Wielinga & Tabbers in Leeuwarden. Kom langs en we adviseren je graag in raamdecoratie die past bij jouw interieur en woonstijl. Wil je liever advies bij jou thuis of op kantoor? Ook dat kan, laat het ons weten en we plannen snel een afspraak.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Nieuw landelijk wonen

Advies op maat